Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Νέα συντονίστρια και πολιτική γραμματεία στον ΣΥΡΙΖΑ Έβρου

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου με την συμμετοχή των 48 αντιπροσώπων  απ όλες τις οργανώσεις  του Νομού ,  βουλευτών , αυτοδιοικητικών,  πολλών μελών και φίλων  του ΣΥΡΙΖΑ  που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μάρτη 2017  με την εκλογή των νέων οργάνων του κόμματος. Εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής  παρευρέθηκε ο σ. Δημήτρης Δημητριάδης  που παρουσίασε  την σημερινή



πολιτική κατάσταση.  Ο απολογισμός  και οι προτάσεις της απερχόμενης Ν.Ε. παρουσιάστηκαν  από τον συντονιστή της απερχόμενης νομαρχιακής επιτροπής.
Η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη αποτέλεσε την κορύφωση μιας διαδικασίας συνελεύσεων των Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ  Έβρου με πλούσιο προβληματισμό και συζήτηση για την σημερινή δύσκολη  κοινωνική και οικονομική κατάσταση. Κοινή διαπίστωση υπήρξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την κυβέρνηση σε ένα εξαιρετικά δυσμενές ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον. Αναγκάστηκε να αποδεχτεί μια δύσκολη συμφωνία, αλλά πρόθεσή του και προσπάθειά του είναι να βγάλει την χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια.Σε όλα τα επίπεδα πρέπει το κυβερνητικό έργο να επισπευστεί με αποτελεσματικό τρόπο γιατί η κοινωνία μετά από εφτά χρόνια λιτότητας  έχει φτάσει στα όριά της.
Στους στόχους του επόμενου διαστήματος η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη, έθεσε την ενδυνάμωση της επαφής με τον κόσμο, τον αγώνα για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, την δυναμική παρουσία μας σε όλους τους χώρους της πολιτικής ζωής, την Αυτοδιοίκηση, τον συνδικαλιστικό χώρο, τη δημόσια διοίκηση,τους αγρότες, την Υγεία, την εκπαίδευση, την αλληλεγγύη και τα δικαιώματα.
Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία για την Νέα Νομαρχιακή επιτροπή και τους εκπροσώπους στην  Περιφερειακή  Συντονιστική Επιτροπή.
Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή, που είναι 15μελής, συνεδρίασε την Κυριακή 26 Μάρτη 2017  στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη και  εξέλεξε  συντονιστή  , αναπληρωτή συντονιστή  και συντονιστικό όργανο.
 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΒΡΟΥ
ΑΛΕΞΑ ΕΙΡΗΝΗ συντονίστρια Ν.Ε Εβρου
ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ  αναπληρωτής συντονιστής Ν.Ε
ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ μέλος συντονιστικού οργάνου Ν.Ε
ΔΕΔΟΓΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ  μέλος συντονιστικού οργάνου Ν.Ε
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ μέλος συντονιστικού οργάνου Ν.Ε
ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ μέλος Ν.Ε
ΕΥΡΩΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ μέλος Ν.Ε
ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ μέλος Ν.Ε
ΚΑΛΕΣΗ ΕΛΙΖΑ μέλος Ν.Ε
ΚΑΛΛΙΘΡΑΚΑ ΜΑΡΙΑ μέλος Ν.Ε
ΚΑΦΚΑ ΜΑΡΙΑ μέλος Ν.Ε
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ μέλος Ν.Ε
ΠΕ’Ι’ΧΑΜΠΕΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ μέλος Ν.Ε
ΤΣΙΛΙΚΑΣ ΣΙΜΟΣ μέλος Ν.Ε
ΧΟΥΡΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ μέλος Ν.Ε
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ
ΚΥΡΓΙΑΛΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΟΙΔΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: