Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Παρουσίαση στο Σουφλί του βιβλίου του Αναστασίου Δημοσχάκη «Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη»

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου «Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη» του Αναστασίου Δημοσχάκη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου του 2017 και ώρα 11:00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ .
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
ο Πιτιακούδης Μιχάλης (καθηγητής Χειρουργικής – ΔΠΘ),
ο Βασιλάκης Τόλης (Οικονομολόγος – Πρόεδρος και



Διευθύνων Σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων),
ο Τζιαμτζής Στυλιανός (Αντ/γος ε.α. Στρατιωτικής Δικαιοσύνης) και
ο Τσιαμίτας Χρήστος (καθηγητής Φυσικής).
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Σκεύας Ιωάννης, Δημοσιογράφος.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Το βιβλίο «Από τον Έβρο… Στην Κατεχάκη» περιγράφει τους σημαντικότερους σταθμούς μιάς ευδόκιμης επαγγελματικής σταδιοδρομίας.
Ο συγγραφέας ξεκίνησε από το Ισαάκιο Διδ/χου Έβρου το οποίο & δεν ξεχνά. Αναδεικνύει ,προβάλλει και υμνεί την γενέτειρα του με τις αρχές & αξίες της οποίας πορεύτηκε κατά την ευδόκιμη διαδρομή του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Περιγράφει τη διαχείριση κρισίμων περιστατικών που συνέβησαν στην Ελλάδα & στα οποία είχε πρωταγωνιστικό ή συνδρομητικό ρόλο. Πρόθεση του είναι το βιβλίο του να καταστεί χρήσιμο εργαλείο για τους μεταγενεστέρους. Αναδεικνύει συναντήσεις του με Πολιτικούς Ηγέτες της Ελλάδας & της Ευρώπης με "γευστικά περιστατικούλια" τα οποία δεν είδαν, μέχρι σήμερα, το φως της δημοσιότητας !
Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου διατίθενται :
To 50% για τα ορφανά παιδιά της Ελληνικής Αστυνομίας, οι γονείς των οποίων έπεσαν σε βίαιο περιστατικό, είτε από  τρομοκράτες είτε από σκληρούς κακοποιούς του κοινού Ποινικού Δικαίου &
Το άλλο 50% για το Θρακικό Κέντρο - Εταιρεία Θρακικών Μελετών ,που στόχο έχει από εδώ & πέρα, τη σύνταξη Μελετών για την πρόοδο & την ανάπτυξη της Θράκης.

Με εκτίμηση,
Αναστάσιος Σπ. Δημοσχάκης - Βουλευτής Έβρου Νέας Δημοκρατίας
Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. | Αναπληρωτής Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας


Δεν υπάρχουν σχόλια: