Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Και νέα κατάσχεση ακατάλληλων οστράκων από το Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης

Μετά την προχθεσινή κατάσχεση 3.132 kg οστράκων ακατάλληλων για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων και τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων ΕΔΩ τα στελέχη του Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης κατάσχεσαν τις βραδινές ώρες χθες, χίλια ενενήντα κιλά (1.090kg) όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων.
Συγκεκριμένα,τα στελέχη εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή του λιμενίσκου Μαΐστρου, Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν



40χρονο, ο οποίος μετέφερε ποσότητα ύποπτων οστράκων.
Σε έλεγχο και επισταμένη ζύγιση που ακολούθησε στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε πως το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα έφερε πενήντα δύο (52) σάκους με όστρακα του είδους ''αχιβάδα'', υπολειπομένων διαστάσεων, συνολικού βάρους χιλίων ενενήντα κιλών (1.090 kg),ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.
Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, τριακόσια ενενήντα οχτώ κιλών (398kg)όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων.
Ειδικότερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης εντόπισαν στο λιμενίσκο Μαΐστρου, Φ.Ι.Χ. όχημα στο οποίο τρεις (03) άνδρες, μεταφόρτωναν ύποπτα όστρακα από σκάφος (α.λ.σ.) τύπου μπλάβας.
Σε έλεγχο και επισταμένη ζύγιση που ακολούθησε στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε πως το ανωτέρω Φ.Ι.Χ. όχημα έφερε δεκαεννέα (19) σάκους με όστρακα του είδους ''αχιβάδα'', υπολειπομένων διαστάσεων, συνολικού βάρους τριακοσίων ενενήντα οχτώ κιλών (398kg), ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί τις προανακρίσεις, συνελήφθησαν οι ανωτέρω τέσσερις (04) άνδρες, ενώ κατασχέθηκαν τα οχήματα καθώς και οι ποσότητες των οστράκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: