Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Κυριάκος Γεροντόπουλος: Ουσιαστικό το έργο της «Αποστολής» στον Έβρο

Συνάντηση με τον κ.Κωνσταντίνο Δήμτσα, Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, είχε την Παρασκευή ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Έβρου Άκης Γεροντόπουλος.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης, αφού τον ευχαρίστησε για το ουσιαστικό το έργο της «Αποστολής» στη Θράκη και ιδιαίτερα στο νομό Έβρου, αλλά και τη συνεχή στήριξη των κατοίκων της εθνικά ευαίσθητης περιοχής μας, επεσήμανε: «Θέλω να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου στον κ. Δήμτσα και τους συνεργάτες του στην «Αποστολή», αλλά και τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμο, για όσα πολύτιμα έχουν κάνει μέχρι τώρα στον ακριτικό μας νομό.



Σ’ αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες εποχές της κρίσης, σε συνεργασία με τους Σεβασμιότατους Μητροπολίτες Διδυμοτείχου κ.κ. Δαμασκηνό και Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο, στήριξαν, στηρίζουν και θα εξακολουθήσουν να στηρίζουν έμπρακτα τις ανάγκες των κατοίκων του Έβρου, ο οποίος αποτελεί την αρχή της Ελλάδας και της Ευρώπης, αλλά και το σταυροδρόμι θρησκειών και πολιτισμών. Τα τρόφιμα, τα φάρμακα και το υπόλοιπο υγειονομικό υλικό, μαζί με τα σχολικά είδη και παιχνίδια για τα παιδιά, κυρίως όμως η ζεστασιά και η… αγκαλιά που ανοίγει η «Αποστολή» στους Εβρίτες και τους Θρακιώτες γενικότερα, αποτελούν σπουδαία και πολύτιμη συμπαράσταση που δίνει μεγάλο κουράγιο στους συντοπίτες μου».



Δεν υπάρχουν σχόλια: