Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Σε υψηλά επίπεδα το εμπόριο (αυτού του είδους) στον Έβρο

Συνελήφθησαν χθες (1-2-2017) το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή του Κισσάριου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 45 και 34 ετών και δύο υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 29 και 21 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες. Εννέα (9) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν και ένας υπήκοος Συρίας.



Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τέσσερις αλλοδαπούς, διότι οι δύο από αυτούς, ηλικίας 29 και 21 ετών, μετέφεραν παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στην χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους στη συνέχεια καθοδήγησαν, πεζή, στο εσωτερικό της χώρας και τους επιβίβασαν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν οι άλλοι δύο αλλοδαποί.
Κατασχέθηκαν 1 Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και 6 κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: