Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Σιταρίδης και Ναζίρη του ΜΓΣ Εθνικός, ξεκίνησαν αγωνιστικά την φετινή χρονιά

Με τον καλύτερο τρόπο επανήλθε στους αγώνες ο Γιώργος Σιταρίδης μετά από την περυσινή αποχή λόγω εξετάσεων. Ο 19 χρονος πρωταθλητής συμμετείχε στην ημερίδα κλειστού στην θεσσαλονίκη τρέχοντας τα 60μ εμπόδια σε 8.15 παίρνοντας την 1η θέση με ατομικό ρεκόρ. Επίσης ατομικό ρεκόρ έκανε και στα 60 μ απλά με 7.14. Και οι δύο επιδόσεις είναι και ρεκόρ Εθνικού.
Από φέτος ο Γιώργος γυμνάζεται στην Θεσσαλονίκη ως φοιτητής, με την προπονητική καθοδήγηση των αδερφώνΑποστόλη και Βασίλη Τζελέττα (τα προηγούμενα χρόνια στην Αλεξ/πολη με προπονητή τον Γιώργο Δαστερίδη).
Ο Γιώργος Σιταρίδης είναι ήδη Πανελληνιονίκης εμποδίων στην κατηγορία Παίδων, διεθνής με την Εθνικύ παίδων και Πανελληνιονίκης 6θλου στην κατηγορία Παμπαίδων.
Επίσης αγωνιστικό ξεκίνημα, έκανε για φέτος στην ίδια ημερίδα και η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία Νέων Γυναικών, Σπυριδούλα Ναζίρη, η οποία με μισή φορά για προπονητικούς λόγους, στο τριπλούν, πήδηξε 11.68μ. Η Σπυριδούλα από την προηγούμενη χρονιά ζει και σπουδάζει στην Θεσ/νίκη και γυμνάζεται με τον Δημήτρη Τσιφτσόγλου.
Δεν υπάρχουν σχόλια: