Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Εκδήλωση Ισαακιωτών Αλεξανδρούπολης και βράβευση του Φάνη Δημοσχάκη

Ο Θρυλικός "ΦΑΝΑΡΑΣ" βραβεύεται αλλά και διδάσκει!  Άξιο τέκνο του ιστορικού Ισαακίου και του Διδ/χου!
Στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ισαακιωτών Αλεξανδρούπολης παραβρέθηκε την Κυριακή (22/01) με φίλους, γείτονες και συγγενείς του ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης.
 Ο πρόεδρος και τα Μέλη του Δ Σ με ομόφωνη απόφασή τους στην αρχή της εκδήλωσης βράβευσαν με ειδική αναμνηστική



πλακέτα τον πρώην Βουλευτή Έβρου και ιδιαίτερα αγαπητό στους κατοίκους του Νομού αλλά και της Θράκης γενικότερα, Φάνη Δημοσχάκη. 
 Ο λόγος του συγκίνησε τους παρευρισκομένους ο οποίος ήταν ενωτικός και οραματικός! Στην κάθε του λέξη αποτυπωνόταν η αγάπη του για το Ισαάκιο, το Διδυμότειχο και τον Έβρο την οποία είχε δείξει ποικιλοτρόπως κατά τη διάρκεια της λαμπρής και πολυετούς κοινοβουλευτικής του θητείας κι όχι μόνο.
 Μετά την κοπή της πίτας και τους χαιρετισμούς του Προεδρείου και των εκλεκτών προσκεκλημένων , ακολούθησε γλέντι με αμείωτο κέφι, με παραδοσιακή μουσική και εξαιρετικά τραγούδια των ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΙΑΡΕΝΗ αλλά και τρικούβερτους τοπικούς χορούς!
Πρωταγωνιστής όπως πάντα ο χορευταράς, καλός φίλος, συμμαθητής και συγχωριανός του Αρχηγού, Κώστας Κρυσταλλίδης, γνωστό επίτιμο στέλεχος του ΓΕΣ. Συνοδεύτηκε στις απίστευτες χορευτικές  φιγούρες από τα εκλεκτά μέλη του Δ.Σ. και τη σύζυγό του που όλοι μαζί χάρισαν μοναδικές πολιτιστικές στιγμές στους Ισαακιώτες της Αλεξ/πολης και τους προσκεκλημένους φίλους αυτών!


Δεν υπάρχουν σχόλια: