Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Πρώτα δείγματα θετικά για τους αθλητές του Σάκη Μουστακίδη

Χαμόγελα ελπίδες και αισιοδοξία σκόρπισαν οι δύο εμφανίσεις του Εθνικού το Σαββατοκύριακο κόντρα στον ΠΑΟΚ, στα πρώτα φιλικά τεστ προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος βόλει. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης υποδέχθηκε τον πρωταθλητή Ελλάδας που παρά τις ελλείψεις των διεθνών διαθέτει υλικό που τον κάνει ανταγωνιστικό και ισχυρό υπό διάφορες συνθήκες, και σε δύο φιλικές αναμετρήσεις αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τους Θεσσαλονικείς.



Οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη, ξέφυγαν μετά από έναν μήνα επίπονης προετοιμασίας από την ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων και έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία, δείχνοντας ότι μπορούν να είναι και φέτος ανταγωνιστικοί και αξιόμαχοι σε κάθε παιχνίδι. Πρώτος στόχος πλέον από εδώ και πέρα είναι το μοντάρισμα και η απόκτηση ρυθμού των πολλών νέων προσώπων που διαθέτει η ομάδα του Έβρου.
Οι Εβρίτες έδειξαν μαχητικότητα, διάθεση για καλό βόλει , ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης. Άλλωστε υπάρχει μπροστά ένας ακόμη μήνας προετοιμασίας πριν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η όλη αγωνιστική παρουσία του Εθνικού το διήμερο κόντρα στον ΠΑΟΚ, έκανε τον (αρκετό) κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο, να προσφέρει απλόχερα ένα ζεστό χειροκρότημα επιβράβευσης και αναγνώρισης της νέας προσπάθειας που γίνεται φέτος




Δεν υπάρχουν σχόλια: