Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Η "ΑΝΑ.Σ.Α." για την Αύξηση Κεφαλαίου της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΒΡΟΥ

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου Συν.Π.Ε. μέσω της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 28/12/2015 αποφάσισε την αύξηση του συνεταιριστικού κεφαλαίου της κατά το ποσό του 1.499.708,60 ευρώ και με τιμή διάθεσης 13,13 ευρώ ανά μερίδα. Με νέα απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου παρέτεινε την παραπάνω προθεσμία μέχρι 31/3/2016.
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης τυγχάνει μέτοχος της Τράπεζας έχοντας στην κατοχή του 90 συνεταιριστικές μερίδες που είχεαγοράσει ο πρώην Δήμος Φερών, καθώς και μερίδων που είχε αγοράσει το πρώην Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α. που πλέον έχει απορροφηθεί από τον Δήμο.
Για τον λόγο ότι πρόκειται για μια αξιόλογη τοπική προσπάθεια, επιβάλλεται να στηριχθεί η Τράπεζα και από τον Δήμος μας με την συμμετοχή του στην αύξηση του κεφαλαίου που βρίσκεται σε εξέλιξη, ώστε να ενδυναμωθεί οικονομικά η Τράπεζα και να συνεχίσει να συμβάλλει στην οικονομική και επιχειρηματική ζωή του τόπου. Ως δημοτική παρατάξη θα θέσουμε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο  σχετικό αίτημα για τον σκοπό αυτό, μια και ήδη ο Δήμος στηρίζει έμπρακτα εδώ και καιρό την Τράπεζα στις περισσότερες από τις δραστηριότητές της.
Για την Παράταξη 
Παύλος Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής
παράταξης"ΑΝΑ.Σ.Α."


Δεν υπάρχουν σχόλια: