Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Τελέστηκε στην Αλεξανδρούπολη το ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος

Την Κυριακή 06 Μαρτίου 2016 και ώρα 09:30΄ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου η ένωση μας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης τέλεσε το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.   Η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης και τιμής από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π. Ο. ΑΣ. Υ. ).
Στην τελετή παραβρέθηκαν,



οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. ΚΑΪΣΑΣ Γεώργιος και ΡΙΖΟΣ Δημήτριος, ο Βουλευτής Ν.Δ. και Επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ Αναστάσιος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΤΣΑΚΑΛΗΣ Παναγιώτης, Αντιπροσωπία Στελεχών της 12ης Μεραρχίας, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος κ. ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ Κωνσταντίνος, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Λιμενικού Σώματος κ. ΜΑΜΟΥΓΙΩΡΓΗΣ Πέτρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Έβρου κ. ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ Ανέστης, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου κ. ΑΣΠΙΩΤΗΣ Ευστάθιος, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ κ. ΤΣΙΡΤΣΗΣ Παναγίωτης,  οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Πολίτες.
Μετά το πέρας του μνημόσυνου ακολούθησε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης . Ως Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης ευχαριστούμε όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν τη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων μας .


Δεν υπάρχουν σχόλια: