Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο Βραχάτι, για το κρίσιμο ματς με τον Παμβοχαϊκό


Από τα πιο κρίσιμα ματς της 18ης αγωνιστικής θα γίνει στο Βραχάτι όπου ο Παμβοχαϊκός θα υποδεχτεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε αγώνα που θα κρίνει πολλά για τον κοινό στόχο των δύο ομάδων που είναι η είσοδος στα πλέι οφ (8αδα) του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα»: (18η αγωνιστική, 24/2, 17.30, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Μουλά Ειρ.).
Ο Παμβοχαϊκός κυνηγάει την ένατη νίκη του και αν είναι



δυνατόν με τρίποντο ώστε να πιάσει το όριο για την είσοδο στην πρώτη οκτάδα. Η ομάδα του Βραχατίου προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και μάλιστα οι δύο από αυτές (με Φοίνικα και Παναθηναϊκό) ήταν στο τάι μπρέικ. Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα έχει 21 βαθμούς και είναι έναν βαθμό μπροστά από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Στον Α΄γύρο ο Παμβοχαϊκός είχε νικήσει στην Αλεξανδρούπολη 3-1 σετ.
Ο διαγώνιος του Παμβοχαϊκού Νίκος Παλέντζας είπε για την αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του: «Περιμένουμε αμφίρροπο και καλό αγώνα. Κυνηγάμε τους ίδιους στόχους με τον Εθνικό. Και οι δύο ομάδες έχουν ενισχυθεί και παίζουν καλύτερα από ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Κοιτάμε την ομάδα μας. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους βαθμούς. Δεν θέλω να κάνω υπολογισμούς για 8αδες, πλέι άουτ και άλλα τέτοια. Θέλω να κοιτάω κάθε ματς ξεχωριστά να κερδίζουμε και στο τέλος θα κάνουμε λογαριασμό. Ο Εθνικός ήταν η προηγούμενη ομάδα μου αλλά δεν αισθάνομαι κάτι ξεχωριστό για αυτόν τον αγώνα. Σέβομαι κάθε αντίπαλο και σκέφτομαι μόνο τη νίκη».
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει 20 βαθμούς, ταξιδεύει πλήρης στο Βραχάτι με στόχο να πάρει το «διπλό» που θα τον φέρει μπροστά από τον Παμβοχαϊκό, πιο κοντά στην 8αδα και κυρίως πιο μακρυά από τον Παναθηναϊκό στο υποθετικό σενάριο που μπει στην περιπέτεια των πλέι άουτ. Η ομάδα του Έβρου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και προέρχεται από το 3-0 επί της Παναχαϊκής στην Αλεξανδρούπολη.
Ο πασαδόρος του Εθνικού Γιάννης Χαριτωνίδης δήλωσε: «Ολα τα ματς που απομένουν και για όλες τις ομάδες ανεξαρτήτως των στόχων που έχουν είναι πλέον σαν τελικοί. Εμείς πάντα παίζουμε για τη νίκη. Είμαστε σε καλή καάσταση, δεν έχουμε απουσίες και προβλήματα και πάμε για να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια. Ο Παμβοχαϊκός είναι ομάδα με ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Εχει πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Είτε νικήσουμε είτε χάσουμε θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο».
Σε 13 αγώνες ο Παμβοχαϊκός προηγείται στις νίκες 7-6.




Δεν υπάρχουν σχόλια: