Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

10 αριστούχους αποφοίτους Λυκείων του Έβρου βράβευσε η Eurobank (ονόματα)

Τους αριστούχους αποφοίτους Λυκείων των Νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης βράβευσε η Eurobank στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που αποτελεί το μακροβιότερο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Eurobank, με 15 συνεχή χρόνια εφαρμογής.
Σε μια ζεστή και συγκινητική τελετή, παρουσία των



οικογενειών τους, των εκπροσώπων των Ιερών Μητροπόλεων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της εκπαιδευτικής κοινότητας, οι 161 αριστούχοι μαθητές από τη Βόρεια Ελλάδα, που ξεχώρισαν φέτος με τις υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις βραβεύθηκαν χθες (Δευτέρα 11/12/2017) στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη.  
 «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», είναι το μακροβιότερο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και έχουν βραβευθεί συνολικά 16.835 μαθητές και μαθήτριες από όλη τη χώρα.
Κύριος σκοπός του Προγράμματος είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων, που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον.
Στο πλαίσιο του Προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τον αριστούχο απόφοιτο που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που είναι πάνω από 18.000, σε κάθε ένα από τα 1.800 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.
Καλωσορίζοντας τους αριστούχους ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίας τόνισε ότι «η στήριξη της Παιδείας ως αξίας, με συνέπεια και μακροπρόθεσμη δέσμευση, αποτελεί αντανάκλαση των αρχών του οργανισμού που υπηρετούμε. Μια τράπεζα δεν είναι μόνον η επιχειρηματική της δραστηριότητα αλλά είναι και η ευρύτερη κοινωνική παρουσία της. Τιμούμε αυτό το ρόλο με σειρά δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουμε την παλιότερη και ίσως σημαντικότερη, τη «Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».
Στον χαιρετισμό του, ο Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Τζιαφάς εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης και του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης συνεχάρη τη Eurobank γιατί επί 15 συναπτά έτη επιβραβεύει την Παιδεία και στηρίζει την αριστεία. Μετέφερε τα συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίζονται και βοηθούν στο κοινωνικό γίγνεσθαι, ενώ ευχαρίστησε τους αφανείς ήρωες, τους καθηγητές και τους γονείς.
Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Πατέρας Λεόντιος Καρίκας σημείωσε ότι η βράβευση αυτή τιμά όχι μόνο την Τράπεζα αλλά το εκλεκτό κομμάτι της κοινωνίας, δηλαδή τη νεολαία που ζει σε δύσκολες στιγμές. Τόνισε ότι η Παιδεία πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα της κοινωνίας σε μια χώρα που έχει δώσει παιδεία και πολιτισμό, και προέτρεψε τους νέους να αλλάξουν τη ροή της κοινωνίας.
Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Πατέρας Χρήστος Τσέλιος σημείωσε ότι η ουσία του προγράμματος της Eurobank είναι να προσφέρει κίνητρο στους νέους για βελτίωση, προοπτική, πρόοδο, γιατί μόνο έχοντας κίνητρο θα μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους και τα οράματά τους για το μέλλον.
Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου Πατέρας Αθανάσιος Αγγελίδης συνεχάρη την Τράπεζα για την αξιέπαινη πρωτοβουλία που στέκεται δίπλα στους νέους που αγωνίζονται.
Στον χαιρετισμό του, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σημείωσε ότι για σχεδόν δύο δεκαετίες η Eurobank βραβεύει με συνέπεια τους πρώτους μαθητές, αναγνωρίζοντας τους κόπους και την προσπάθεια που δίνουν καθημερινά τα παιδιά, οι οικογένειές τους και οι καθηγητές τους. Συνεχάρη και ευχαρίστησε την Τράπεζα που στέκεται πάντα δίπλα στους κοινωνικούς και οικονομικούς της εταίρους.
Ακολούθως, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης συνεχάρη τη Eurobank που επιβραβεύει την αριστεία επί 15 χρόνια, σημειώνοντας ότι η αριστεία πρέπει να ξεκινήσει από τα σχολεία, να γίνει ιδανικό και στόχος για τους νέους, κάτι για το οποίο χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας της κοινωνίας μας. Αναφέρθηκε επίσης στους στόχους του Δήμου για να αναδειχθεί η Θεσσαλονίκη σε μητρόπολη των Βαλκανίων, με υποτροφίες για σπουδαστές από βαλκανικές χώρες.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης,  ο κ. Φωκίων Καραβίας, προανήγγειλε επίσης την απόφαση της Τράπεζας για την υποστήριξη του Κέντρου για Χαρισματικά-Ταλαντούχα παιδιά – Center for Talented Youth (CTY Greece) στο Κολλέγιο Ανατόλια με τη σύμπραξη του Πανεπιστημίου  Johns Hopkins της Βαλτιμόρης. Πρόκειται όπως είπε για «μια σημαντική νέα πρωτοβουλία που εστιάζει στους μαθητές με αυξημένες ακαδημαϊκές δεξιότητες από Ελλάδα και Κύπρο. Το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες, αλλά χωρίς οικονομική δυνατότητα, να  παρακολουθήσουν  προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για ταλαντούχα παιδιά,  που ανταποκρίνονται στις μαθησιακές τους ανάγκες. Χρειαζόμαστε όλα τα ταλέντα που μπορούμε να αναδείξουμε. Και κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας σε αυτή την κατεύθυνση».
Παράλληλα, απευθυνόμενος στα παιδιά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank επεσήμανε ότι:  «από τη δική μας πλευρά θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να στηρίξουμε τις επενδύσεις και την ανάπτυξη, ώστε όταν θα τελειώνετε τη σχολή που επιλέξατε και αριστεύσατε για την εισαγωγή σας, να μπορείτε να σταδιοδρομήσετε, να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας στην χώρα μας και να συμβάλετε στην ευημερία όλων μας».
Εκ μέρους της εκπαιδευτικής κοινότητας  ο Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Νικόλαος Ακριτίδης συνεχάρη την Τράπεζα για την πρωτοβουλία της που στηρίζει την Παιδεία και αναδεικνύει την αριστεία. Αναφέρθηκε στην αριστεία ως μέρος του κλασικού πολιτισμού, με αναφορές στον Σωκράτη και τον Όμηρο, τονίζοντας ότι η αριστεία ορίζει τον άνθρωπο και συμπαρασύρει μιμητικά τους υπόλοιπους για πρόοδο, ενώ εμπεριέχει αξίες όπως το πνεύμα και το ήθος. Η αριστεία είναι ανθρώπινη ανάγκη, αγάπη για το τέλειο και δίνει κίνητρο για συνεχή βελτίωση και καλύτερη ζωή.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής Τομέα Δικτύου Καταστημάτων Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Μακεδονίας & Θράκης κα Ντίνα Παπαποστόλου, η οποία συντόνισε την εκδήλωση και επί σειρά ετών έχει βραβεύσει εκ μέρους της Τράπεζας όλους τους αριστούχους της Βορείου Ελλάδος, κάλεσε στο βήμα την Νεφέλη Κοντραφούρη δευτεροετή φοιτήτρια στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και  πρώτη αριστούχο του νομού Δωδεκανήσου για το 2015. Η Νεφέλη αναφέρθηκε στις δυσκολίες που η ίδια αντιμετώπισε ως μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου σε ένα  νησί όπως η Λέρος, από όπου κατάγεται, ευχαρίστησε τη Eurobank καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε «με αυτό το πρόγραμμα, πέρα από το οικονομικό μέρος που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά πολλές οικογένειες, ειδικά στα ακριτικά νησιά π.χ. που οι μετακινήσεις είναι πολύ ακριβές- τους δίνει μια αίσθηση αναγνώρισης. Ότι όλα αυτά που έκαναν δεν ήταν κάτι ασήμαντο, αλλά κάτι το οποίο θαυμάστηκε από κόσμο και επικροτήθηκε και επιβραβεύτηκε και έτσι εμπνέει άτομα να προσπαθούν για το καλύτερο. Τέλος, απευθυνόμενη στους αριστούχους σημείωσε: «Είναι σπουδαίο το ότι επιτύχατε τους στόχους σας. Αλλά μην τους κρατήσετε σταθερούς. Ορίστε τους σε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Να προσπαθείτε πάντα να φτάνετε αυτό που θεωρείτε για σας ακατόρθωτο, αυτό προσπαθώ κι εγώ να κάνω, μόνο έτσι θα γίνουμε καλύτεροι. Κυνηγήστε τα όνειρα σας όσες δυσκολίες και ας φανούν στον δρόμο. Αυτό είναι το κλειδί της ευτυχίας σας».
Στην εκδήλωση, πέραν των αριστούχων βραβεύθηκαν και τα 11 αντίστοιχα Λύκεια απ’ όπου αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής με τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων (άνω των 18.000 μορίων) πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε κάθε νομό, σε ένδειξη αναγνώρισης της συμβολής του κάθε σχολείου στη διάκριση αυτών των μαθητών αλλά και συνολικά στη μαθησιακή διαδικασία. 
Τα βραβεία των Λυκείων απένειμαν, ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Θεόδωρος Καλαντώνης, ο Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής Group Corporate & Investment Banking, κ. Κωνσταντίνος Βασιλείου, ο Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης Προβληματικών Δανείων Λιανικής κ. Αναστάσιος Πανούσης, ο Γενικός Διευθυντής Marketing, Εταιρικής Επικοινωνίας & Σχέσεων Πελατών Ομίλου κ. Μιχάλης Βλασταράκης και ο Επικεφαλής Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου Καταστημάτων κ. Δημήτρη Κυπαρίσσης.
Τις τιμητικές πλακέτες που απονεμήθηκαν στα σχολεία απ’ όπου αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής με τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε κάθε εκπαιδευτική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, ο οποίος ήταν πάνω από 18.000 έλαβαν:
Στο Νομό Θεσσαλονίκης το 14ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης το οποίο βραβεύθηκε για την αριστούχο μαθήτρια Φωτεινή Ειρήνη Στυανίδου και το Πειραματικό Γενικό Λύκειο Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τη Μαριάννα Τζιβανοπούλου, στο Νομό Χαλκιδικής το Γενικό Λύκειο Νέων Μουδανιών για την Ιωάννα- Μαρία Παπαβασιλείου, στο Νομό Σερρών το 5ο Γενικό Λύκειο Σερρών για την Ευαγγελία Μπαβέλη, στο Νομό Δράμας το 2ο Γενικό Λύκειο Δράμας για την Πηνελόπη Μακρίδου, στο Νομό Έβρου το 1ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης για τον Ανδρέα – Κοσμά Κακολύρη, στο Νομό Καβάλας το 3ο Γενικό Λύκειο Καβάλας για τη Μαρίνα Τσακίρη, στο Νομό Ξάνθης το 1ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης για τη Μαρία-Χρυσούλα Παπαντοπούλου και στο Νομό Ροδόπης το 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής για τη Μαρίνα Κουσικιάν.
Βραβεύθηκαν επίσης δύο σχολεία από τη νησιωτική Ελλάδα και συγκεκριμένα από το νομό Λέσβου το Γενικό Λύκειο Ιππείου για τον Θρασύβουλο – Μάριο Μανδαμαδιώτη και από το νομό Σάμου το ΕΠΑΛ Σάμου Μαυρογένειο για τον Ιωάννη Ταχτέρη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης και του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Τζιαφάς, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Πατέρας Λεόντιος Καρίκας, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Πατέρας Χρήστος Τσέλιος, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου Πατέρας Αθανάσιος Αγγελίδης, ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Αθλητισμού Γεώργιος Ορφανός, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης για θέματα Παιδείας Χρήστος Μήττας, ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Παρέστησαν επίσης ο Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Νικόλαος Ακριτίδης, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης Μαρία Κοντολέτα, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών Νικόλαος Δημούδης, ο Αντιπρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Νικόλαος Βαρσακέλης, σύσσωμη η Διοίκηση και υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας και οι συγγενείς των βραβευθέντων.
Στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης βραβεύθηκαν 148 αριστούχοι απόφοιτοι από τους Νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης καθώς και 13 αριστούχοι από τους νομούς Δωδεκανήσου, Λέσβου, Σάμου και Χίου που φοιτούν στα Πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης.

Τα βραβεία της Eurobank για τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης, καθώς και των νομών Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου και Χίου, έλαβαν οι εξής:

Ζωγραφία Αγοραστού από το 4ο Γενικό Λύκειο Σερρών
Ζωή Αγρίου από το 1ο Γενικό Λύκειο Πανοράματος
Αριστείδης Αθανασιάδης από το 3ο Γενικό Λύκειο Πολίχνης
Στέφανος Αμοιρίδης από το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης
Ευστράτιος Αντωνογλούδης από το 3ο Γενικό Λύκειο Σερρών
Ελευθερία Αποστολίδου από το 1o ΕΠΑΛ Συκεών
Σάββας Βάρναλης-Κοντόπουλος από το 2ο Γενικό Λύκειο Θέρμης
Ελευθερία Βεζδρεβάνη από το 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής
Νικόλαος Βιρβιλής από το 32ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Ιωάννης Γαβαλάς από το 2ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Δημήτρης Γαβριηλίδης από το 1o ΕΠΑΛ Ελευθέριου Κορδελιού
Παναγιώτης Γαβριηλίδης από το 1ο Γενικό Λύκειο Αμπελοκήπων
Ελευθέριος Γεωργαλάς από το ΕΠΑΛ Nέων Μουδανιών
Ελένη Γεωργιάδου από το 23ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Ξενοφών Γιάγκου από το 24ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Μαρία Γιαμούκογλου από το 1ο Γενικό Λύκειο Μενεμένης
Ιφιγένεια Γιαννακούδη από το Γενικό Λύκειο Νέας Ζίχνης
Κωνσταντίνα Γκιόση από το 1o ΕΠΑΛ Κουφαλίων
Γεώργιος Μάριος Γκολέμης από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Σερρών Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο
Νικόλαος Γκουλέκας από το Μουσικό Σχολείο Δράμας
Μαρία Λαζαρία Γρίβα από το 2ο Γενικό Λύκειο Αγίου Αθανασίου
Σταμάτης Δάρατζης από το Γενικό Λύκειο Νιγρίτας
Νεφέλη Δάτση από το 1ο Γενικό Λύκειο Συκεών
Δημήτριος Δελίδης από το 1o ΕΠΑΛ Επανομής
Γεωργία Δερμεντζοπούλου από το 2ο Γενικό Λύκειο Ορεστιάδας
Θεόδωρος Δήμκας από το 1ο Γενικό Λύκειο Θερμαϊκού
Ευθυμία Δήμου από το 3ο Γενικό Λύκειο Δράμας
Εμμανουήλ Δήμου από το 1ο Γενικό Λύκειο Δράμας
Γαρυφαλλιά Δουλάκη από το Γενικό Λύκειο Ιερισσού
Ελπιδοφόρα Εμμανουηλίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου
Κωνσταντίνος Ερμείδης από το 1ο Γενικό Λύκειο Χορτιάτη
Ηλίας Ευθυμίου από το 1o ΕΠΑΛ Σίνδου
Φωτεινή Ζαφείρη από το 1ο Γενικό Λύκειο Θέρμης
Σταυρούλα Ζαφειρίου από το 10ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Μαρία             Ζήσαρου από το 2ο Γενικό Λύκειο Συκεών
Μελάνα Θεοδοσίου από το 20ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Δημήτριος Θεοχάρης από το Γενικό Λύκειο Λαγκαδά
Καλλιόπη Ιορδανίδου από το 3ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης
Ελένη Ιωαννίδου από το 1ο Γενικό Λύκειο Πολίχνης
Ελένη Ιωαννίδου από το 4ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
Αθανάσιος Καβελίδης από τις Λυκειακές Τάξεις Εσπερινού Γυμνασίου Σερρών
Ιωάννης Καβούκης από το 2ο Γενικό Λύκειο Μίκρας
Γεωργία Κυπαρισία Καγιάννη από το 3ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου
Ευάγγελος-Ιωάννης Καδής από το 1o ΕΠΑΛ Σερρών
Βασίλειος Κακαρίκας Χατζής από το Γενικό Λύκειο Ηράκλειας
Ανδρέας-Κοσμάς Κακολύρης από το 1ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
Γεωργία Καλογιαννίδου από το Γενικό Λύκειο Λιμεναρίων Θάσου
Κυριακή Καραβά από το 2ο Γενικό Λύκειο Αμπελοκήπων
Αναστασία Καραβίδα από το 28ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Ηλίας Καραγκιόζης από το 1ο Γενικό Λύκειο Πυλαίας
Κωνσταντίνος Καραλής από το 2ο Γενικό Λύκειο Σερρών
Μαρία Καραμαλή από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Αριστοτέλειου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης
Πρόδρομος Καραμολέγκος από το 31ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Γεώργιος Καρασουλτάνης από το Γενικό Λύκειο Προβατά
Νικολέττα Καρυδά από το Ιδιωτικό ΕΠΑΛ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
Αλέξανδρος Καρφής από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης
Ζωή Γεωργία Κεσέογλου από το 1ο Γενικό Λύκειο Αγίου Αθανασίου
Ελισάβετ Κεχαγιά από το 1ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
Αλεξάνδρα Κίρτσου από το 2ο Γενικό Λύκειο Χαλκηδόνας
Ιωάννα Κισσούδη από το 19ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Γρηγόριος Κουκογιαννίδης από το 2ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου
Στυλιανή Κούρτογλου από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Αμερικανική Γεωργική Σχολή"
Μαρίνα Κουσικιάν από το 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής
Κωνσταντίνος Κουτσίλης από το 1o ΕΠΑΛ Ορεστιάδας
Αθανάσιος Κουτσοσπύρος από το 2ο Γενικό Λύκειο Ελευθέριου Κορδελιού
Εμμανουέλα Κοχλιού από το             5ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
Αικατερίνη Κώνστα από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Ελληνικού Κολλεγίου" Θεσσαλονίκης
Ιωάννης Κωνσταντινίδης από το Πειραματικό Σχολείο Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Μαγδαληνή Κωνσταντινίδου από το 2ο Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Αμερικάνικου Κολλεγίου "Ανατόλια"
Βασίλειος Κώστογλου από το Γενικό Λύκειο Διδυμότειχου
Ελένη-Ειρήνη Κωστούδη από το Γενικό Λύκειο Αρναίας
Ευαγγελία Λεγκάκη από το ΕΠΑΛ Σιδηρόκαστρου
Στεργιανή Λιούτα από το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
Πηνελόπη Μακρίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Δράμας
Νικόλαος Μαυρουδής από το 15ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Γρηγόριος Μερλέγγος από το 1o ΕΠΑΛ Διδυμότειχου
Παρασκευή Μητσιλέγκα από το 1o ΕΠΑΛ Χρυσούπολης
Ειρήνη Μητσιμπόνα από το 2ο Γενικό Λύκειο Θερμαϊκού
Σπυρίδων Μήτσιος από το 1ο Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Αμερικάνικου Κολλεγίου "Ανατόλια"
Ηρακλής Μίλτσης από το 1o ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης
Όλγα  Μαρία Μιχαήλου από το 6ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
Ευαγγελία Μπαβέλη από το 5ο Γενικό Λύκειο Σερρών
Παρασκευή Μπακιρτζή από το Γενικό Λύκειο Μίκρας
Παναγιώτης Μπαρλάκας από το 30ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Ιωάννα Μπαχαρίδου από το 1o ΕΠΑΛ Αμπελοκήπων
Μαρία Μπεζυρτζή από το 2o ΕΠΑΛ Δράμας
Μαρία Μπομπότα από το Γενικό Λύκειο Νέας Καλλικράτειας
Κωνσταντίνος Μυλωνάς από το 2ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Θωμαΐς Νταφούλη από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Εκπαιδευτήρια Απόστολος Παύλος"
Μαρία Παρθένα Ξενιτοπούλου από το 1ο Γενικό Λύκειο Πεύκων
Ζωή-Κυριακή Ξενιτοπούλου από το 1ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης
Αντώνιος Ούρδας από το 2ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης
Ευάγγελος Παναγιωτίδης από το 2ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
Αλέξανδρος Παναγιώτου από το 2ο Γενικό Λύκειο Πολίχνης
Ιωάννα- Μαρία Παπαβασιλείου από το Γενικό Λύκειο Νέων Μουδανιών
Ελένη Παπαδημητρίου από το Γενικό Λύκειο Νέας Περάμου
Ηλίας  Παναγιώτης Παπαδόπουλος από το 2ο Γενικό Λύκειο Χορτιάτη
Αγγελική Παπανικολάου από το 5ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
Ραφαήλ Παπανικολόπουλος από το 3ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
Μαρία-Χρυσούλα Παπαντοπούλου από το 1ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης
Αθανάσιος Παπουτσούδης από το 1ο Γενικό Λύκειο Ορεστιάδας
Άννα-Μαρία Παραδείσου από το 2o ΕΠΑΛ Σερρών
Θεόδωρος Παρπαλάς από το 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης
Δημήτριος Πασχαλίδης από το 1ο Γενικό Λύκειο Σερρών
Ιωάννης Παύλου από το 2o ΕΠΑΛ Ευόσμου
Μαίρη Πεπανιάν από το 3ο Γενικό Λύκειο Αμπελοκήπων
Κωνσταντίνος Πετρίδης από το 2ο Γενικό Λύκειο Πυλαίας
Αικατερίνη Πετροπούλου από το 2o ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης
Νικόλαος Πρόγιος από το ΕΠΑΛ Αρναίας
Βικτωρία Ραφτοπούλου από το 2ο Γενικό Λύκειο Εχεδώρου
Δημήτριος Σαββάογλου από το 1ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου
Φώτιος Σαμαράς από το 2ο Γενικό Λύκειο Νεάπολης
Σοφία Σαφάροβα από Γενικό Λύκειο Κορώνειας
Ραφαηλία Σιγαλού από το Γενικό Λύκειο Αξιού
Ελένη Σιφναίου από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη"
Μαρία Σμυρλίδου από το 4ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου
Γεώργιος Σταύρος από το 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου
Αναστάσιος Στοϊμένος από το Αρσάκειο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Φωτεινή  Ειρήνη Στυανίδου από το 14ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Ζωγραφιά Σωτηρέλη από το Γενικό Λύκειο Καλαμπακίου
Αναστασία Τερζή από το Γενικό Λύκειο Καλλιθέας
Λυδία Τερκενλή από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Εκπαιδευτήρια "Βασιλειάδη"
Βαρβάρα Τζάμα από το 18ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Μαριάννα Τζιβανοπούλου από το Πειραματικό Γενικό Λύκειο Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Αφροδίτη-Ειρήνη Τζιλερίδου από το Μουσικό Σχολείο Σερρών
Αικατερίνη Τζιούτζια από το 3ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς
Δημήτριος Τόλιος από το 1o ΕΠΑΛ Προσοτσάνης
Σπυρίδων Τοπούζογλου από το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
Ευαγγελία Ζαχαρούλα Τουλή από το 1ο Γενικό Λύκειο Ελευθερίου Κορδελιού
Μαρία Τριάντη από το 2ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης
Μαρίνα Τσακίρη από το 3ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
Αθηνά Τσάμη από το 5ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Ουρανία Τσάχαλη από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Δελασάλ"
Κωνσταντίνα Αθηνά Τσιρώνη από το 11ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Νικόλαος Τσιτσιπάς από το 27ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Μαρία Τσότσα από το Γενικό Λύκειο Ρεντίνας
Ευάγγελος Τσουκαλάς από το Γενικό Λύκειο Ελευθερούπολης
Αντώνιος Τσουλφαΐδης από το Iδιωτικό Γενικό Λύκειο Ελληνογαλλικής Σχολής "Καλαμαρί"
Γεώργιος Τσουμπλέκας από το 4ο Γενικό Λύκειο Δράμας
Βασιλική Τυροβούζη από το Γενικό Λύκειο Πολυγύρου
Δέσποινα Υψηλοπούλου από το 2ο Γενικό Λύκειο Καβάλας
Γεώργιος Χαραράς από το Γενικό Λύκειο Κασσάνδρας
Ευάγγελος Χατζηαντωνίου από το 1ο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς
Ελένη Άννα Χατζηδημητρίου από το 1ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
Δάφνη Χατζηευστρατίου από το Γενικό Λύκειο Μυγδονίας
Ειρήνη Χήτα από το 1ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου
Αναστασία Χριστοδούλου από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Φρυγανιώτη"
Μαρία Χρυσοχοΐδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς

Και οι
Ασημίνα Δαστερίδου από το Γενικό Λύκειο Μύρινας Λήμνου
Δέσποινα Θεοδωράτου από το Γενικό Λύκειο Ιαλυσού Ρόδου
Κωνσταντίνος Θεολόγου από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Σύμης
Στέφανος Κούστας από το Γενικό Λύκειο Σάμου Πυθαγόρειο
Λουκία- Ελπίδα Μαλλιά από το 1ο Γενικό Λύκειο Καλύμνου
Θρασύβουλος- Μάριος Μανδαμαδιώτης από το Γενικό Λύκειο Ιππείου Λέσβου
Μάρκος Μούνδος από το 1o ΕΠΑΛ Βροντάδου Χίου
Χρυσοβαλάντου Μουτάφη από το Γενικό Λύκειο Καλλονής Λέσβου
Ιωάννης Ταχτέρης από το ΕΠΑΛ Σάμου Μαυρογένειο             
Ελένη Τσαμουρά από το 5ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης - Βενιαμίν ο Λέσβιος
Δημητρία Φιλιππάκη από το 2ο Γενικό Λύκειο Χίου - Λιβάνειο
Ιωάννα Χαλκιώτη από το Πειραματικό Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης Πανεπιστημίου Αιγαίου
Κωνσταντίνος Χρύσης από το 1o ΕΠΑΛ Καρδαμύλων Χίου – Λιβάνειο





Δεν υπάρχουν σχόλια: