Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Στην Αλεξανδρούπολη το 1ο Διεπιστημονικό Συμπόσιο «Διαταραχές ύπνου: Από την έρευνα στην καθημερινή κλινική πράξη και τη δημόσια υγεία»

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στις εργασίες του Επιστημονικού Συμποσίου με τίτλο: 1ο Διεπιστημονικό Συμπόσιο «Διαταραχές ύπνου: Από την έρευνα στην καθημερινή κλινική πράξη και τη δημόσια υγεία» που θα πραγματοποιηθεί στις 24-25 Νοεμβρίου 2017 στην Αλεξανδρούπολη, στο ξενοδοχείο Astir Egnatia, με δωρεάν συμμετοχή.
Το Συμπόσιο διοργανώνεται από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ιατρική του Ύπνου» του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με προσκεκλημένους ομιλητές διακεκριμένους επιστήμονες και απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές Ιατρικής και στο γενικό κοινό.



Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Δήμου Ορεστιάδας.
Τα θέματα θα καλύπτουν όλο το φάσμα των διαταραχών ύπνου και ειδικότερα το Σύνδρομο Απνοιών-Υποπνοιών που αποδεδειγμένα επιβαρύνει την καρδιαγγειακή λειτουργία και την ποιότητα ζωής των ασθενών και ευθύνεται για την πρόκληση τροχαίων και εργατικών ατυχημάτων, γεγονός που καθιστά αναγκαία την έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική θεραπεία του. Σκοπός του Συμποσίου είναι να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού, στην εκπαίδευση και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων.
 Προσπάθεια όλων μας είναι η πραγματοποίηση ενός Συμποσίου, το πρόγραμμα του οποίου θα προσφέρει πολλά σε όσους επιθυμούν να ακολουθούν τους σύγχρονους ρυθμούς εξέλιξης στο συναρπαστικό τομέα της Ιατρικής του Ύπνου.
 Με την παρουσία σας στο Συμπόσιο θα μας τιμήσετε και θα συμβάλετε στην επιτυχία του.

Επιτροπές
Οργανωτική Επιτροπή
Πρόεδρος:
Στειρόπουλος Πασχάλης Επίκουρος Καθηγητής Πνευμονολογίας Δ.Π.Θ.
Επίτιμοι Πρόεδροι:
Πνευματικός Ιωάννης, Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας Δ.Π.Θ.
Φρουδαράκης Μάριος, Καθηγητής Πνευμονολογίας Δ.Π.Θ.
 Μέλη:
Ανευλαβής Σταύρος
Τσαντεκίδου Σοφία
Καλτσάς Κωνσταντίνος
Kουρατζή Μαρία
Ντόλιος Πασχάλης
Βούλγαρης Αθανάσιος
Ξανθουδάκη Μαρία-Αντωνία
Μουεμίν Τουλίν
Παξινού Νικολέτα
Χαδιά Κωνσταντίνα
Επιστημονική Επιτροπή
Bonsignore Μaria Rosaria
Ferini-Strambi Luigi
Palagini Laura
Romigi Andrea
Ανευλαβής Σταύρος
Γιαλάφος Ηλίας
Κάζης Δημήτριος
Κοντακιώτης Θεόδωρος
Νένα Ευαγγελία
Οικονόμου Νικόλαος-Τιβέριος
Παπακώστα Δέσποινα
Παπάνας Νικόλαος
Πατάκα Αθανασία
Πνευματικός Ιωάννης
Πορπόδης Κωνσταντίνος
Στειρόπουλος Πασχάλης
Σχίζα Σοφία
Τερζούδη Αικατερίνη
Τρακαδά Γεωργία
Τρυψιάνης Γρηγόριος
Τσάρα Βενετία
Φρουδαράκης Μάριος

Γενικές Πληροφορίες
Ημερομηνία Διεξαγωγής: 24-25 Νοεμβρίου 2017
Τόπος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Astir Egnatia, Αλεξανδρούπολη
Επίσημη Γλώσσα: Επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η Ελληνική
Κέντρο Παραλαβής Ομιλιών: Οι ομιλητές παρακαλούνται όπως παραδίδουν το υλικό για την παρουσίαση της ομιλίας τους τουλάχιστον 1 ώρα πριν την έναρξη της. Η αίθουσα του συνεδρίου θα είναι εξοπλισμένη με Η/Υ για παρουσιάσεις υπό μορφή Power Point. Η χρήση ατομικών φορητών υπολογιστών (laptops) δε θα επιτρέπεται, προς αποφυγή τεχνικών προβλημάτων
Πιστοποιητικό Συμμετοχής: Η παράδοση των πιστοποιητικών συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου μετά το τέλος του Συνεδρίου σε όλους τους εγγεγραμμένους σύνεδρους



Δεν υπάρχουν σχόλια: