Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Στη γιορτή του Αγ. Αρτεμίου, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης

Την Παρασκευή 20/10/2017, τιμήθηκε στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου η μνήμη του Αγ. Αρτεμίου, τον οποίο η Πολιτεία θέσπισε ως προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας. Στην τελετή, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, παρευρέθηκαν ο  Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης,  οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης  Εμμανουηλίδης και Αναστάσιος Κελεσίδης, όπως επίσης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας



Ορεστιάδας - Αστυνομικός Διευθυντής Πασχάλης  Συριτούδης, ο Διοικητής της XVIΜεραρχίας Στρατηγός Δημήτριος  Μπονώρας, ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης  και πλήθος άλλων επισήμων.
Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης δήλωσε: «Η Ελληνική Αστυνομία είναι ένας θεσμός με ουσιαστική προσφορά στην ελληνική κοινωνία, καθώς επιτελεί την αποστολή της υπηρετώντας το νόμο και τους πολίτες και ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού τιμά και σέβεται την Ελληνική Αστυνομία, αναγνωρίζοντας το δύσκολο και καθοριστικό έργο της. Σήμερα, ημέρα τιμής του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, εύχομαι σε όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, χρόνια πολλά με υγεία και πρόοδο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: