Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Να επισκεφτεί τον Έβρο ο Υπουργός Υποδομών και να δώσει λύσεις για τον Κάθετο Οδικό Άξονα της Νέας Εγνατίας Αρδάνιο - Ορμένιο

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/02) στον Δήμο Σουφλίου, σχετικά με την πορεία και τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι εργασίες αποπεράτωσης στον Κάθετο Οδικό Άξονα στα Τμήματα αυτού, Αρδάνιο – Μάνδρα και Μάνδρα - Ψαθάδες, συμμετείχε ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης.
Σε δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης τόνισε τα εξής:



«Μέσα από σειρά κοινοβουλευτικών ενεργειών ανέδειξα τις ευπάθειες του αιματοβαμμένου Καθέτου Οδικού Άξονα της Ν. Εγνατίας, Αρδανίου – Μάνδρας και Μάνδρας - Ψαθάδων, που δυστυχώς συνεχίζουν να παραμένουν  χωρίς λύση! 
Καλώ τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, τον κ. Σπίρτζη, ο οποίος υποσχέθηκε στη Συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης (22/06/15) στην Ολομέλεια, πριν από δύο χρόνια, ότι τέλος του 2015 θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα, να επισκεφτεί τον Έβρο, να δει τα προβλήματα του Οδικού Άξονα και να δώσει έστω και καθυστερημένα τις πρέπουσες  λύσεις.
Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά η Κυβέρνηση δείχνει  καθυστέρηση , ανικανότητα και ασυνέπεια, γι’ αυτό το λόγο καταθέτω από αύριο (01/03) Επίκαιρη Ερώτηση, ώστε ο αρμόδιος Υπουργός να ενημερώσει επίσημα τον Ελληνικό λαό αλλά και του Έβρου για την απαράδεκτη κι επικίνδυνη εικόνα που παρουσιάζει ο Κάθετος Οδικός Άξονας της Νέας Εγνατίας».



Δεν υπάρχουν σχόλια: