Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Αστυνομικοί Αλεξανδρούπολης: Συγχαρητήρια σε Μενεξίδη και Κουτούζο για την προαγωγή τους

Συγχαρητήριες Επιστολές υπέβαλλε η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης προς τον Υποστράτηγο Μενεξίδη Νικόλαο και τον Ταξίαρχο Κουτούζο Παναγιώτη για την πρόσφατη προαγωγή τους.
Συγκεκριμένα:





Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικόλαο για την προαγωγή στο βαθμό του  Υποστρατήγου. Με χαρά υποδεχτήκαμε την είδηση της απόφασης του συμβουλίου κρίσεων για την εν λόγω προαγωγή καθώς άλλο ένα μέλος της κοινότητας του Έβρου ανέρχεται στα ανώτερα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. Ευελπιστούμε στην συνέχιση της ειλικρινής και εποικοδομητικής συνεργασίας μας και στο μέλλον και του ευχόμαστε καλή δύναμη, επιτυχή συνέχιση στο έργο του και εις ανώτερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, εκφράζει τα συγχαρητήρια του  στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης  κ. ΚΟΥΤΟΥΖΟ Παναγιώτη για την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξιάρχου. Η παραμονή του στην Δ.Α. Αλεξανδρούπολης μας βρίσκει ικανοποιημένους καθώς μας δίνετε η δυνατότητα να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την μέχρι τώρα συνεργασία μας. Άλλωστε, ο στόχος μας είναι κοινός, πρωτεύει η ασφάλεια του πολίτη και η καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γενικός Γραμματέας
ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος                                 ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος




Δεν υπάρχουν σχόλια: