Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Η ετήσια εκδήλωση του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης

Το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο «Θράκη Παλλάς» στην κοπής της πίτας του συλλόγου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πρόκειται να τιμηθούν δύο συμπολίτες μας για την παρουσία και προσφορά τους στο χώρο του πολιτισμού, ο καταξιωμένος ζωγράφος Αθηνόδωρος Ταρσούδης και ο διεθνώς αναγνωρισμένος γελοιογράφος Γρηγόρης Γεωργίου.
Η βραδιά θα περιλαμβάνει μουσικό πρόγραμμα με το συγκρότημα fortissimo, ένα εκπληκτικό ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων που συνδυάζει την κλασική μουσική με πιο μοντέρνα ακούσματα ποπ, ροκ και λάτιν. Τα μέλη του κουαρτέτου, τέσσερις όμορφες και ταλαντούχες κοπέλες, αφού ολοκλήρωσαν τις μουσικές



τους σπουδές σε αξιόλογες σχολές της Ελλάδας, Βρετανίας και Γερμανίας δημιούργησαν το πρώτο ελληνικό ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων το οποίο απέκτησε παγκόσμια αποδοχή.
Θα ακολουθήσει χορευτικό πρόγραμμα με τις μουσικές επιλογές του Γιώργου Φουντουκίδη. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η πολυφωνική χορωδία του Ιστορικού Μουσείου.
Η τιμή συμμετοχής είναι 22€ το άτομο και συμπεριλαμβάνει δείπνο με πλούσιο μπουφέ και κρασί.



Δεν υπάρχουν σχόλια: