Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Την Ηλεκτρονική Πλατφόρμα myCoach.gr, «τρέχει» το Τμήμα Στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης

Το Τμήμα Στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενημερώνει ότι για την αγωνιστική περίοδο 2016-17, υιοθέτησε μια πρωτοποριακή υπηρεσία για την ομάδα μας σε όλα τα τμήματα της. Συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες απαιτήσεις, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, γίνεται ήδη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας myCoach.
Τι είναι το myCoach;



Το myCoach αποτελεί μια ολοκληρωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα που λειτουργεί ως υποστηρικτικό εργαλείο για την ομάδα μας. Βοηθά στην οργάνωση του προπονητικού σχεδιασμού και δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να διαχειρίζεται το υλικό που έχει στη διάθεσή του και ταυτόχρονα να το μοιράζεται με τις αθλήτριές και τους αθλητές, ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Οι αθλήτριες και οι αθλητές, μπορούν να έχουν πρόσβαση στο υλικό που τους προσφέρει ο προπονητής και ο κάθε αθλητής ξεχωριστά μπορεί να βλέπει την πρόοδό του και να ενημερώνεται για το τμήμα στο οποίο ανήκει.
Το myCoach σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τη φυσική παρουσία του προπονητή, αλλά λειτουργεί σαν υποστηρικτικό εργαλείο, σε μια εποχή όπου οι ρυθμοί είναι πιο γρήγοροι και τα παιδιά έχουν πάρα πολλές ασχολίες. Με τη χρήση λοιπόν των νέων τεχνολογιών, δίνεται η δυνατότητα στις αθλήτριες και τους αθλητές να συνεχίσουν από το σπίτι τους την επαφή με το αγαπημένο τους άθλημα και τον προπονητή να τους καθοδηγεί σε αυτό.
Η πλατφόρμα θα λειτουργήσει πιλοτικά την τρέχουσα περίοδο και θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες λειτουργίες, μερικές από τις οποία αφορούν:
Ενημέρωση μέσω ανακοινώσεων που αφορούν το κάθε τμήμα
Πρόσβαση στο Ημερολόγιο Προπονήσεων και έλεγχος παρουσιών
Ενημέρωση για σημαντικά αθλητικά γεγονότα
Πρόσβαση σε πρόσθετο υλικό (κείμενα, παρουσιάσεις, βίντεο)
Επικοινωνία με τον προπονητή και το επιτελείο της ομάδας
Ενημέρωση για τις συνδρομές
Κάθε αθλήτρια και αθλητής έχει το δικό του λογαριασμό σύνδεσης στην πλατφόρμα, ώστε να παρέχεται καλύτερη ενημέρωση.
Αυτό είναι τo link της εφαρμογής mycoach, που λειτουργεί ήδη το τμήμα στίβου του ΜΓΣ Εθνικού.
Ευχαριστούμε τον συνεργάτη του τμήματος, καθηγητή πληροφορικής Χρήστο Καλτσίδη για το στήσιμο και την λειτουργία της πρωτότυπης διαδραστικής εφαρμογής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: