Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Παγκόσμιο μήνυμα Αγάπης & Ειρήνης έστειλε η Αλεξανδρούπολη

2.500 παιδιά και μεγάλοι συμμετείχαν στην εκδήλωση "ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ & ΕΙΡΗΝΗΣ" που διοργάνωσε ο "Σύλλογος Σαρακατσαναίων Έβρου" το περασμένο Σάββατο στο Πάρκο Ανατολικής Θράκης στην Αλεξανδρούπολη. Με 1.000 φωτιζόμενα μπαλόνια γέμισε ο ουρανός της πόλης που μετέφεραν το μήνυμα αγάπης, φιλίας και ειρήνης σε όλο τον κόσμο, συνοδευόμενο με το Τραγούδι της Ειρήνης από τις παιδικές φωνές. Μια πρωτότυπη για την πόλη γιορτή που έκλεισε με αυθεντικό παραδοσιακό σαρακατσάνικο γλέντι έως αργά το βράδυ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε:



στους χιλιάδες συμπολίτες μας που αγκάλιασαν με πρωτοφανή συμμετοχή την εκδήλωση από νωρίς το απόγευμα. Δίνουμε ραντεβού μαζί τους για του χρόνου!
στους συνδιοργανωτές μας - την "Ε.ΠΟ.Φ.Ε.-Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου", την Κίνηση Ιδεών & Δράσης "Πράττω", στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, καθώς και τα Δημοτικά σχολεία και τα Γυμνάσια της πόλης για την απόλυτα αρμονική συνεργασία.
Ιδιαίτερα δε, στον Γενικό Διευθυντή της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Μιχάλη Κόκκινο υπό την αιγίδα της οποίας τελούσε η εκδήλωση.
Στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (τηλεοπτικούς & ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες, ιστολόγια και blogs) που πρόβαλαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκδήλωση και συνέβαλλαν έτσι ουσιαστικά στη μεγάλη επιτυχία της.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ειρήνης.

Με εκτίμηση,
Για το Διοργανωτή Φορέα
Παναγιώτης Μπίκος
Πρόεδρος Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν.Έβρου





Δεν υπάρχουν σχόλια: