Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Από τον Αύγουστο τα δρομολόγια μειώθηκαν κατά το ήμισυ και το ΣΑΟΣ ΙΙ φεύγει χωρίς να χωράει καρφίτσα...

Στην κυριολεξία το ΣΑΟΣ ΙΙ αναχωρεί τις τελευταίες μέρες χωρίς να χωράει επιπλέον καρφίτσα μέσα στον χώρο του γκαράζ. Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν αναχωρεί από την Σαμοθράκη με προορισμό την Αλεξανδρούπολη. Αυτό συμβαίνει λόγω της απότομης περικοπής των δρομολογίων στο ήμισυ από την εταιρεία.
Αντίθετα όταν αυξάνονταν τα δρομολόγια στην αρχή



της τουριστικής περιόδου, η SAOS FERRIES (Άγιος Ευστάθιος Ν.Ε) κάθε εβδομάδα τα αύξανε κατά 1 ή το πολύ 2 την εβδομάδα.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την Δευτέρα δεν υπάρχει θέση για μεταφορά οχήματος ως την Πέμπτη. Άκουσον, άκουσον 31 Αυγούστου σήμερα δεν μπορεί να φύγει κάποιος από την Σαμοθράκη. Διότι η εταιρεία επέλεξε και πρότεινε στο ΥΕΝ το οποίο και αποδέχτηκε την Τετάρτη να μην υπάρχει δρομολόγιο από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη...
Κύριοι ανευθυνοϋπεύθυνοι τι κάνετε; Από τον περασμένο Νοέμβριο που βγήκε το ετήσιο πρόγραμμα δρομολογίων δεν είδατε:
- ότι από Αύγουστο δεν υπάρχει μία μέρα δρομολόγιο από Σαμοθράκη;
- ότι καμία μέρα δεν υπάρχει διπλό δρομολόγιο; Εκτός της Κυριακής που παίρνει το δρομολόγιο της Τετάρτης από Σαμοθράκη και το μεταθέτει την Κυριακή για να διευκολυνθούν οι επισκέπτες του νησιού να φύγουν ευκολότερα την Κυριακή.
Κάλλιστα θα μπορούσαν να υπάρχουν 2 δρομολόγια ακόμη για 2 εβδομάδες μέχρι την επιβολή των επιδοτούμενων δρομολογίων.
Μετά μου λέτε ότι θέλετε επέκταση της τουριστικής περιόδου;
Χθες και σήμερα όπως προανέφερα επικράτησε το αδιαχώρητο στο λιμάνι, με πολλά οχήματα να είναι στην αναμονή, άλλα να στριμώχνονται μέσα στο πλοίο την τελευταία στιγμή με τον κίνδυνο των υλικών ζημιών σε άλλα οχήματα και μερικά να μένουν εκτός, υποχρεώνοντας τους τουρίστες αυτούς σε τουλάχιστον μία επιπλέον διανυκτέρευση και αν κάποιος έμενε σήμερα (νομίζω ότι σήμερα δεν έμεινε εκτός κάποιο όχημα τουριστών) σε 2 επιπλέον διανυκτερεύσεις διότι αύριο σοφά δεν υπάρχει δρομολόγιο.
Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες μου στο δρομολόγιο της Τρίτης ένα όχημα για να χωρέσει μπήκε οριζόντια και ένα μηχανάκι από την ράμπα επιβατών...







Δεν υπάρχουν σχόλια: