Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Στη Σαμοθράκη ο Αρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ενημερωτικές επισκέψεις σε Λιμενικές Αρχές του Βορειοανατολικού Αιγαίου, πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα, από 20 έως και 23 Ιουλίου,  ο Αρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  Αντιναύαρχος Λ.Σ.  Σταμάτιος Ράπτης συνοδευόμενος από τον Α’  Υπαρχηγό ΛΣ- ΕΛ.ΑΚΤ.  Αντιναύαρχο Λ.Σ.  Θεόδωρο Κλιάρη.



Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων αυτών η ηγεσία του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. είχε την  ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς αναφορικά με τις δραστηριότητες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εν λόγω Λιμενικές Αρχές.
Την Πέμπτη 21 Ιουλίου ο  Αρχηγός και ο Α΄ Υπαρχηγός επισκέφθηκαν διαδοχικά τις Λιμενικές Αρχές Μούδρου, Μύρινας, Σαμοθράκης, Αγίου Ευστρατίου και Ψαρών, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη του Λ.Σ. που υπηρετούν στις ακριτικές αυτές περιοχές, ενώ είχαν και ενημερωτική συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ. Θράκης. Στη Σαμοθράκη είχαν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Διοικητή της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ. Αρχιπλοίαρχο Γεώργιο Περδικούρη, τον Λιμενάρχη της Αλεξανδρούπολης Πλωτάρχη Δημήτριο Συμεωνίδη και το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ. 617 για υπηρεσιακά και επιχειρησιακά θέματα της περιοχής.      


Δεν υπάρχουν σχόλια: