Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Εκλογές στο Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν. Έβρου

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν.ΕΒΡΟΥ
καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν στις εκλογές
Συνάδελφοι,
Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε ακόμη πιο έντονη την ανασφάλεια, το άγχος, την αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα ή τον επόμενο μήνα. Οι μισθοί για τους  παλαιότερους συναδέλφους κουτσουρεύονται, ενώ για τους πιο νεαρούς



στην ηλικία μιλάμε για μισθούς χαρτζιλίκι. Ταυτόχρονα η εντατικοποίηση της δουλειάς αυξάνεται, παράλληλα  με τις ελαστικές σχέσεις και την τρομοκρατία.
Κανείς μας όμως δεν είναι μόνος του! Μπορεί να μας λένε ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν λόγο να είναι στο σωματείο, ότι αν διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας κανείς δε θα μας παίρνει για δουλειά. Η ίδια η ζωή όμως «αδειάζει» αυτά τα επιχειρήματα.
Στην πόλη μας μόνο το τελευταίο δίμηνο έχουμε παραδείγματα όπως αυτά στην επιχείρηση  ZOURA και  στην επιχείρηση PINK , που το σωματείο στήριξε στην πράξη, με κινητοποιήσεις τους απολυμένους συναδέλφους μας. Είναι κατάκτηση η επαναπρόσληψη την εργαζόμενης στα PINK, που αν δεν έκανε παρέμβαση το σωματείο, η συνάδελφος θα ήταν στην ουρά του ΟΑΕΔ.
Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας, γινόμαστε μια γροθιά με την οργάνωση του αγώνα μας. Οι εργοδότες μας έχουν τις δικές τους οργανώσεις, έχουν τα μέτρα και τους νόμους με το μέρος τους. Εμείς ένα δρόμο έχουμε να ακολουθήσουμε. Έναν δρόμο που δεν έχουμε δοκιμάσει. Το δρόμο του αγώνα για τα δικαιώματα που μας παίρνουν πίσω κάθε μέρα, για τη ζωή και τη δουλειά που μας αξίζει.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ , ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ!
Γίνε μέλος του σωματείου σου
ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΤΡΙΤΗ 28/6  12:00-18:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 29/6 14:00-20:00
ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν.ΕΒΡΟΥ
Τηλ. 6981784818


Τοπική Γραμματεία Εβρου ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: