Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Συναυλία της Χορωδίας του αμερικανικού Πανεπιστημίου Taylor στην Αλεξανδρούπολη

Στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως  θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία της 50μελούς Χορωδίας του αμερικανικού Πανεπιστημίου Taylor  την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Η Αλεξανδρούπολη είναι μια από τις οκτώ (8) ελληνικές πόλεις, που θα φιλοξενήσουν τη Συναυλία της 50μελούς νεανικής χορωδίας «Taylor University Chorale» (Η.Π.Α.), μαζί



με το φωνητικό σύνολο «Taylor Sounds Chamber Ensemble», στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, για τρίτη φορά τη χώρα μας.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια περιήγηση στην ιστορία της χορωδιακής μουσικής, από την Αναγέννηση μέχρι τον 20ο αιώνα και από τα φωνητικά jazz και spirituals, μέχρι τις μουσικές συνθέσεις έργων,  βραβευμένων με Όσκαρ, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Dr. JoAnn Rediger.
Πρόκειται για μία ιδιαίτερα αξιόλογη και ποιοτική χορωδία, η οποία με την περιοδεία που πραγματοποιεί στην Ελλάδα έχει ως στόχο τη διαπολιτισμική ανταλλαγή, την παρουσίαση του χορωδιακού μουσικού πλούτου και την γνωριμία με τον ελληνικό πολιτισμό καθώς παράλληλα με τις συναυλίες τους, οι φοιτητές θα επισκεφτούν πολλά από τα κύρια ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία της πατρίδας μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: