Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Συνάντηση για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ Αλεξανδρούπολης

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016, στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ Αλεξανδρούπολης, με θέμα «Δυνατότητες, Ευκαιρίες και Προκλήσεις γυναικείων αγροτικών συνεταιρισμών, ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020», που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 



Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς κατά τον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι: «Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας και των Περιφερειακών Ενοτήτων είναι στη διάθεση όλων των γυναικών που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά. Είμαστε δίπλα τους, γνωστοποιώντας τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, είτε είναι το ΕΣΠΑ, είτε άλλα που αφορούν καθαρά τη γυναίκα, μέσα από σεμινάρια, ημερίδες και δράσεις».
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εκπροσώπησε η Ελένη Τσιομίδου, συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ, Νικόλαου Στουπή, η οποία και ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για σχετικά θέματα.
Στη συνάντηση παρευρέθησαν η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Π.Α.Μ.Θ. Ζήνα Ζάχαρη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Έβρου Ελεονώρα Μοσχοφίδου και Κωνσταντίνος Βενετίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου και εκπρόσωποι γυναικείων συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται στις Περιφερειακές Ενότητες Έβρου και Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: