Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Μαθήματα Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας στο ΕΜΘ

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες μαθήματα Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας από το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας στον πολυχώρο του Μουσείου σε ζωντανή σύνδεση με τον εκπαιδευτή ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της



εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Με το τέλος κάθε κύκλου θα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης 120 ωρών.
Με την ολοκλήρωση του τετάρτου κύκλου δίνεται δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις επάρκειας τις οποίες διοργανώνει η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος.
Το ΕΜΘ διαθέτει τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για την διεξαγωγή μαθημάτων εξ αποστάσεως υψηλής ποιότητας με τη χρήση των τελευταίων τεχνολογικών καινοτομιών.
Οι εγγραφές για τα τμήματα Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας όλων των κύκλων (εντατικά τμήματα) προετοιμασίας επάρκειας έχουν ξεκινήσει. Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα δίδακτρα μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Μουσείου και στο 2551036663 / info@emthrace.org.
Το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας είναι αναγνωρισμένη σχολή. Είναι η πρώτη ιδιωτική σχολή που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2001 και από τότε συνεργάζεται με την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος. Διαθέτει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από τους δασκάλους του Κ.Ε.Ν.Γ. ενώ στους μαθητές του πρώτου κύκλου δίνεται δωρεάν DVD λεξικό Νοηματικής 3000 λέξεων.




Δεν υπάρχουν σχόλια: