Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Les Au Revoir Live!!! 3 ημέρες σε 3 πόλεις 5/2 Αγρίνιο – 6/2 Αλεξανδρούπολη – 7/2 Καβάλα

Με τον πιο όμορφο τρόπο ξεκινάει ο Φεβρουάριος για τους Les Au Revoir ταξιδεύοντας, με νέα τραγούδια και μελωδίες στις αποσκευές τους, από την μια άκρη της χώρας στην άλλη! Η 1η στάση για το επιτυχημένο τριμελές συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, είναι την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο και στον εκλεπτυσμένο χώρο του Fouagie. Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου ανηφορίζουν στην Αλεξανδρούπολη και κάνουν την 2η μουσική στάση τους για να εμφανιστούν στην εκδήλωση του «Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Θράκη Παλλάς". και την



 Κυριακή 7 Φεβρουαρίου κατηφορίζουν για την 3η στάση στην Καβαλά για ένα απογευματινό Live στο Selini Cafe-Bar στον πολυχώρο Batis.
Οι Les Au Revoir και αυτή την εβδομάδα συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι σε διάφορα σημεία της χώρας… και αυτό είναι μόνο η αρχή!
Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου @ Fouagie, Αγρίνιο
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου @ "Θράκη Παλλάς", Αλεξανδρούπολη
εκδήλωση του «Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης»
Κυριακή 7 Φεβρουαρίου @ Selini Cafe-Bar, Καβαλά
Οι Les Au Revoir είναι: 
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα - programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)
Les Au Revoir Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir
Les Au Revoir live @ Ράδιο Αρβύλα

Les Au Revoir & Kled Moné - Άσε Με Να Φύγω

Οι Θαλασσιές σου οι Χάντρες (Official Video Clip) https://www.youtube.com/watch?v=Im_woc31-ms
Θα Ξανάρθεις (Official Video Clip)
Θυμήσου τον Σεπτέμβρη (Official Video Clip) https://www.youtube.com/watch?v=R1IttuQHrmM

Λίγα λόγια για τους Les Au Revoir
Οι Les Au Revoir είναι η τελευταία κλεφτή ματιά μετά από ένα αποχαιρετισμό και έρχονται να ντύσουν με μελωδίες όλα αυτά τα συναισθήματα, τις σκέψεις και καταστάσεις που πάντα θα στοιχειώνουν το μυαλό μας. Με ρετρό διάθεση και επιρροή από τους ρομαντικούς συνθέτες και τροβαδούρους όλων των εποχών, παρουσιάζουν μια ιδιαίτερηindietronica και lounge ακουστική που περικλείει ατμοσφαιρικούς και bossa nova ρυθμούς που ανεπαίσθητα θα οδηγήσει τους ακροατές να λικνιστούν αιθέρια! Στις ζωντανές τους εμφανίσεις αυτό που θα αντικρίσει ο ακροατής είναι άρτιες ερμηνείες και προσεγμένη σκηνική παρουσία ενώ το ρεπερτόριο τους περιλαμβάνει αποκλειστικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών διασκευασμένα μέσα από το δικό τους προσωπικό πρίσμα που σαν στόχο έχει την ποιοτική διασκέδαση.
Οι Les Au Revoir είναι ένα μουσικό τρίο από την Θεσσαλονίκης και η πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία είναι μια διασκευή σε bossa nova ρυθμό, στο κλασσικό τραγούδι «Θα Ξανάρθεις». Η 1η εκτέλεση του τραγουδιού έρχεται από την ρομαντική δεκαετία του 30, η μουσική ανήκει στον διακεκριμένο Έλληνα μουσικοσυνθέτη και πιανίστα Κώστα Γιαννίδη και οι στίχοι στον πολύπλευρο θεατρικό συγγραφέα, στιχουργό, δημοσιογράφο και σκηνοθέτη Αλέκο Σακελλάριο και την παραγωγή του τραγουδιού έχει αναλάβει ο Χάρης Πρώιος.
Από την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση στην Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά (Θεσσαλονίκη) στα πλαίσια του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις με την σκηνική τους παρουσία, το πρωτότυπο πρόγραμμα τους και τις δυναμικές, γεμάτες ρυθμό ερμηνείες τους. Από εκείνη την στιγμή και μετά το καλλιτεχνικό άστρο των Les Au Revoir δεν σταμάτησε να λάμπει με πολλές εμφανίσεις σε σημαντικές σκηνές και bars της Θεσσαλονίκης, αλλά και όλης της Ελλάδας. Πρώτος σημαντικός καλλιτεχνικός σταθμός του συγκροτήματος ήταν η συμμετοχή τους ως opening act στους Nouvelle Vague στο Fix Factory of Sound στην Θεσσαλονίκη (22-12-2014). Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε και το project τους «Christmas in Bossa» όπου διασκεύασαν κλασσικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με ιδιαίτερη αισθητική σε bossa nova, swing και lounge ρυθμούς κατά την εορταστική περίοδο. Επίσης έχουν εμφανιστεί στο Block 33 παρέα με την Katerine Duska στην Θεσσαλονίκη την ημέρα των ερωτευμένων (14/2/2015).
Τον Μάρτιο 2015 κυκλοφόρησαν την διασκευή στο τραγούδι "Θυμήσου τον Σεπτέμβρη", όπου την μουσική έχει συνθέσει ο Γιάννης Σπανός και τους στίχους υπογράφει ο Γιώργος Παπαστεφάνου και το ακούσαμε για πρώτη φορά στην θεατρική παράσταση "Θυμήσου τον Σεπτέμβρη" του 1967 του Noel Coward, με την Έλλη Λαμπέτη και τονΔημήτρη Χορν. Τον Απρίλιο του 2015 ήταν special quest στο Club Vogue (Θεσσαλονίκη) επί ½ μήνα στις εμφανίσεις της Πέγκυ Ζήνας και του Νίκου Μακρόπουλου.
Οι επιτυχίες των Les Au Revoir όμως συνεχίζονται και από τις αρχές Μάιου η μουσική τους ταξιδεύει στο εξωτερικό μέσα από την συμμετοχή τους στην παγκοσμίως επιτυχημένη συλλογή Buddha-Bar XVII με την ευρηματική διασκευή στο κλασσικό τραγούδι “Θα Ξανάρθεις” σε remix από τον Kled Monè.
To καλοκαίρι του 2015 εμφανίζονταν κάθε Κυριακή απόγευμα στο Shark Bar| Restaurant και σε διάφορους καλοκαιρινούς προορισμούς ανά την Ελλάδα. Η τελευταία τους κυκλοφορία είναι η διασκευή στην κλασική επιτυχία του 1962 “Οι Θαλασσιές σου οι Χάντρες” που είναι γεμάτη χρώμα, καλοκαιρινή αύρα και έντονο ρυθμό! Οι Les Au Revoir το προσέγγισαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και το ανάπλασαν σε ένα Electro Swing Beat με αιθέριες ατμόσφαιρες, ρυθμικές ακουστικές κιθάρες και μοντέρνα ερμηνεία.
Τον Σεπτέμβριο του 2015 είχαν την πρώτη τους επιτυχημένη γνωριμία με το Αθηναϊκό κοινό, στο Fantasia Live μαζί με την Πέγκυ Ζήνα και τον Νίκο Μακρόπουλο. Ενώ τον Νοέμβριο του 2015 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2016εμφανίζονταν κάθε Παρασκευή στο Shark Bar| Restaurant στην Θεσσαλονίκη.
Τον Δεκέμβριο του 2015 σε συνεργασία με τον Kled Moné διασκεύασαν ένα κοινό αγαπημένο τους τραγούδι το “Άσε με να Φύγω” που ερμηνεύτηκε για πρώτη φορά από την Αλέκα Κανελλίδου, σε μουσική του Γιώργου Μανίκα και σε στίχους του Νίκου Ελληναίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: