Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Οι Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης έκοψαν την πίτα τους

Οι Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης έκοψαν την πίτα τους για το νέο έτος 2016 σε μία θαυμάσια εκδήλωση με τιμητικές διακρίσεις και επίσημες παρουσίες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πέτροβιτς Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου και Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης κ. Ναϊτίδης Γιάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Αν.Μακεδονίας κ.Κεμανατζής Ρίνος καθώς και



πλήθος γονέων και φίλων της ομάδας.
Το Δ.Σ. του σωματείου τίμησε την ομάδα των Παγκορασίδων, η οποία την περσινή αγωνιστική περίοδο 2014-15 κατέκτησε την 1η θέση στο πρωτάθλημα παγκορασίδων στον Έβρο με το απόλυτο 12-0 στις νίκες, καθώς και τους προπονητές της ομάδας για την εξαιρετική προσπάθεια τους στην άρτια εκπαίδευση των αθλητριών. Τις απονομές των τιμητικών διακρίσεων έκαναν ο Πρόεδρος του συλλόγου Σωτηρίου Ηλίας και ο Ταμίας Μπαρής Κώστας.
Την πίτα των Αμαζόνων έκοψε η Γ.Γραμματέας κ.Δαμπουδάνη Δέσποινα και το φλουρί κέρδισε το τμήμα του Μίνι-Βόλεϊ μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και χαράς!
Ο Α.Ο. Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης 2011 εύχεται το 2016 να είναι ένα έτος Υγείας με Αθλητικές Επιτυχίες!





Δεν υπάρχουν σχόλια: