Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ο Εθνικός Αλεξ/πολης και το βόλεϊ αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού μας ιστού

Μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του βόλει του ΤΑΑ Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά και όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση χορού και κοπής πίτας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο. Πρωταγωνιστής, ο σκηνοθέτης κ. Νίκος Ζερβόπουλος, ψυχή της Θεατρικής Ομάδας «Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» του «Εργαστηρίου Λόγου και Τέχνης» της Ι.Μ. Αλεξανδρούπολης.



Λαμβάνοντας τον λόγο, ο κ. Ζερβόπουλος, ανακοίνωσε ότι τον Μάρτιο, θα παρουσιαστεί εκ νέου στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως το έργο «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ» του Ιάκωβου Καμπανέλλη - που ανέβηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία από τη Θεατρική του Ομάδα και τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού.
Η πρόταση αυτή σκόρπισε χειροκροτήματα, χαμόγελα και εκτιμήθηκε ιδιαίτερα. Η κίνηση της Θεατρικής Ομάδας «Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» που αποτελείται από συμπολίτες μας, δείχνει την σύνδεση και συνέργεια των ανθρώπων του τμήματος βολει του Εθνικού με την κοινωνία της πόλης και τους κοινωνικούς και πολιτιστικούς της φορείς, με ενεργά και ζωντανά κύτταρα του κοινωνικού μας γίγνεσθαι.
Με τέτοιες ενέργειες γίνεται πράξη η παραδοχή ότι αθλητισμός είναι πολιτισμός και πως οι διαστάσεις του Εθνικού σαν συλλόγου ξεπερνούν τα στενά όρια ενός αθλητικού χώρου ή γηπέδου. Η προσπάθεια των διοικούντων θα συνεχιστεί ώστε ο Εθνικός να γίνει και πάλι αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού ιστού της πόλης που τον στηρίζει έμπρακτα.





Δεν υπάρχουν σχόλια: