Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Μετάλλια για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο BADMINTON

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Β' φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Badminton που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 31 Ιανουαρίου. Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 40 αθλητές και αθλήτριες από όλη τη Θράκη για την κατηγορία ανδρών-γυναικών. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έδωσε για μια άλλη μια φορά δυναμικό παρόν κατακτώντας συνολικά 9 από τα 20 μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα: στο μονό ανδρών το ασημένιο μετάλλιο πήρε



ο Γιάννης Ποντίκης και το χάλκινο ο Θοδωρής Καζαντζής. Στο μονό γυναικών ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Κατερίνα Εμμανουηλίδου και χάλκινο η Βίκυ Κοϊνάκη. Στο διπλό ανδρών το ασημένιο μετάλλιο πήραν ο Γιάννης Ποντίκης με τον Βαγγέλη Καζάκη, ενώ στο διπλό γυναικών χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν η Κατερίνα Εμμανουηλίδου με την Βίκυ Κοϊνάκη, αλλά και η Πeλαγία Τσακνή με την Έφη Αφησιάδου. Τέλος, στο μεικτό ανδρών-γυναικών το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Βαγγέλης Καζάκης με την Πελαγία Τσακνή, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Θοδωρής Καζαντζής με την Βίκυ Κοϊνάκη.
 Η συστηματική δουλειά που γίνεται στο τμήμα badminton του Εθνικού, έχει ως αποτέλεσμα τις πολλαπλές διακρίσεις των αθλητών του συλλόγου, σε όλες τις κατηγορίες. Μάλιστα, εκτός από την ύπαρξη του αγωνιστικού τμήματος, ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης διαθέτει δύο ακόμη τμήματα: Το τμήμα μαζικού αθλητισμού για ενήλικες, και το παιδικό τμήμα για την εξοικείωση των μικρών μας φίλων με το αγώνισμα.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6936707584.


Δεν υπάρχουν σχόλια: