Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Συγχαρητήρια της Αναστασίας Γκαρά για την επιτυχία των συμμετεχόντων στις Πανελλαδικές

Με μεγάλη  θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία των συμμετεχόντων στις Πανελλαδικές εξετάσεις και να συμμεριστώ τα όμορφα συναισθήματά σας.
Οι κόποι, οι αγώνες, οι προσπάθειες και οι προσωπικές θυσίες των τελευταίων χρόνων δικαιώνονται και πραγματικά αξίζουν.



Μία ακόμα γενιά νέων ανθρώπων του νομού μας ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της επιδιώκοντας την γνώση και τις δεξιότητες εκείνες που θα της εξασφαλίσει στο μέλλον τα υλικά και πνευματικά αγαθά που ονειρεύεται.
Σε μια εποχή που η γνώση αποτελεί το σημαντικότερο εφόδιο για να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις δεν πρέπει να ξεχνάμε πως- πάνω από όλα- αποτελεί το κυριότερο μέσο ολοκλήρωσης του ανθρώπου.
Στο ξεκίνημα της δημιουργικής αυτής περιόδου της ζωής τους,  θα ήθελα στις βαλίτσες τους να κουβαλάνε και τις ειλικρινείς ευχές μου. Πέρα από τις γνώσεις και τα εφόδια, το μεγαλύτερο μάθημα είναι η ίδια η ζωή στο Πανεπιστήμιο.
Για όλους, όσοι επέλεξαν έναν άλλο δρόμο, για να αναπτύξουν τις δυνατότητες τους, να αξιοποιήσουν άλλες ευκαιρίες για να δημιουργήσουν στη ζωή τους, οφείλω να πω, πως η ολοκλήρωση και η επιτυχία του ανθρώπου περνά μέσα από τη δημιουργική παρουσία, τη συμμετοχή, τον σχεδιασμό, την αξιοπρέπεια και τη δουλειά του καθ’ ενός.

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου
Αναστασία Γκαρά


Δεν υπάρχουν σχόλια: