Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Οι μεταγραφές, τα φιλικά και οι ακαδημίες του Εθνικού (ποδόσφαιρο)

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει τις μεταγραφές του Αμέτ Ερκάν (επιθετικός, προηγούμενη ομάδα: Μίσχος Ροδόπης), του Ρομάριο Λουμάνι (μεσοεπιθετικός, προηγούμενη ομάδα: Φίλιππος Μελίκης), του Γιάννη Γωνιάδη (επιθετικός, προηγούμενη ομάδα: Έβρος Σουφλίου), του Αντώνη Χελιδώνη (αμυντικός, προηγούμενη ομάδα: Κ-20 του Πανθρακικού) και του Στέφανου Παπαρούνα (επιθετικός, προηγούμενη ομάδα: Κ-20 του Πανθρακικού).



Επίσης, ανακοινώνει ότι τα επόμενα προγραμματισμένα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας είναι τα ακόλουθα:
Τετάρτη, 26/8: Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Αθλητικός Όμιλος Μαΐστρου 
Κυριακή, 30/8: Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΠΑΟΚ Κοσμίου
Σάββατο, 5/9: Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Έβρος Σουφλίου.
Τέλος, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ενημερώνει ότι ξεκίνησαν τη Δευτέρα (24/8) οι προπονήσεις των Ακαδημιών της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης εισάγει τη φετινή σεζόν μια καινοτομία, καθώς δημιουργήθηκε ομάδα Κ-20, η οποία άρχισε το απόγευμα της Δευτέρας (24/8) την προετοιμασία της και θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.
Την Τρίτη (25/8) αρχίζουν οι προπονήσεις του Παιδικού Τμήματος (γεννηθέντες το έτος 2001-2002), με προπονητή τον κ. Μητριτζίκο.
Την Τετάρτη (26/8) ξεκινούν οι προπονήσεις του Προπαιδικού Τμήματος με δύο επιμέρους τμήματα: Α’ και Β’.
Ακολουθούν τα τμήματα Junior, Projunior και Βambini, τα οποία θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους εντός της εβδομάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: