Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Υποψήφιος στον νομό Έβρου ο Τόσκας;

Πάει για ψηφοδέλτιο Έβρου ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας; Αν και -κατά δήλωσή του- δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στην πολιτική κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά, ο ΥΦΕΘΑ ,είχε τοποθετηθεί στην πέμπτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Θέση εκλόγιμη όπως αποδείχτηκε.
Οι εκλογές που έρχονται θα γίνουν με λίστα. Ότι ο




κ.Τόσκας θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένο. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί και μια θέση εκλόγιμη . Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας δεν είναι δεδομένο και συνεπώς να αναζητηθεί μια άλλη εκλογική περιφέρεια . Ο Έβρος μοιάζει ιδανικός, γιατί εκεί ο Ν.Τόσκας έχει κάποια δύναμη λόγω συγγενικών σχέσεων. Που λέει ο λόγος ακόμη και με σταυρό θα τολμούσε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του.
Πως προέκυψαν όλα αυτά;
Από το δελτίο Τύπου που μας ήρθε από το γραφείο του ,με το οποίο μας πληροφορούσαν για σειρά κοινωφελών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στα ορεινά χωριά του Νομού Εβρου με διάθεση προσωπικού και μηχανημάτων Μηχανικού από την 50 Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ (Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού) της οποίας η περιοχή αποτελεί χώρο ευθύνης.
Η έμπρακτη αυτή υλοποίηση της κοινωνικής προσφοράς από τις Ένοπλες Δυνάμεις ενεργοποιήθηκε μετά από εντολή του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Τόσκα”.
Τέτοιες μέρες μόνο σύμπτωση δεν είναι όλα αυτά.




Δεν υπάρχουν σχόλια: