Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Η νέα γενιά αστεριών του ΜΓΣ Εθνικού διακρίθηκε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου

Ο Εθνικός χτίζει την επόμενη γενιά πρωταθλητών του στίβου
Μεγάλες διακρίσεις έφεραν από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παμπαίδων-παγκορασίδων (έως 15 ετών), που διεξήχθη στα Γιαννιτσά (Β.όμιλος), τα νέα αστέρια του Εθνικού. Μεγάλες επιδόσεις και ρεκόρ, αλλά και διακρίσεις που έφτασαν μέχρι το ψηλότερο σκαλί του βάθρου, δείχνουν την συστηματική προετοιμασία που γίνεται στον Εθνικό. Τα παιδιά αυτά ξεκίνησαν πριν 4-5 χρόνια τον στίβο και με



συστηματική προετοιμασία έρχονται σιγά σιγά οι μεγάλες διακρίσεις, που κάνουν περήφανη την πόλη και το σωματείο, εντυπωσίαζουν το πανελλήνιο, αλλά και βοηθούν τα ίδια παιδιά στην εκπαιδευτική τους αποκατάσταση.
Αναλυτικά: Η Μαρία Ζουπίδου, αθλήτρια του Δημήτρη Τσιακιρούδη, πήρε το χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία με σπουδαία βολή 34.63, ενώ ήταν και 7η στη σφαιροβολία με 11.36. Η 14χρονη Κων/να Αμπράζη (κόρη της πρωταθλήτριας Άννας Χωρινού, η οποία είναι και προπονήτρια της), ήταν 4η στον ακοντισμό με 33.21, όπως 4ος ήταν και ο Αλέξανδρος Αλεξάκης με 1.78 (ισοβαθμία και με τον 2ο, αθλητής του Μανώλη Μητιλέτση).
Η Ελευθερία Σπουρίτα, που γυμνάζεται με τον Μανώλη Μητιλέτση ήταν 9η στο Πένταθλο με 2.990 βαθμούς, ενώ 9η ήταν και η Χριστίνα Αλεξιάδη, αθλήτρια του Γιώργου Δαστερίδη, στα 80μ εμπόδια με 13.54.


Δεν υπάρχουν σχόλια: