Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης

Την Τρίτη 30 Ιουνίου ήταν η τελευταία ημέρα προπόνησης για τα ''μικρά'' τμήματα της Ακαδημίας, του Μίνι Βόλεϊ και των Παγκορασίδων Β΄, των Αμαζόνων Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης (το αγωνιστικό τμήμα συνεχίζει τις προπονήσεις και τον Ιούλιο). 
Μέσα σε γιορτινό κλίμα οι αθλήτριες μας έπαιξαν και διασκέδασαν την τελευταία μέρα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, πήραν από τους προπονητές τους μία



αναμνηστική φωτογραφία της ομάδας τους και την πλήρη αναφορά της παρουσίας τους η οποία εκτυπώθηκε από το MyCoach (την πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης αθλητικής ομάδας δημιούργημα της επιστημονικής ομάδας των Αμαζόνων).
Ο υπεύθυνος της προπονητικής ομάδας Μάκης Δημητριάδης έκανε ένα μικρό απολογισμό για την χρονιά που πέρασε και ενημέρωσε τους γονείς και τις αθλήτριες για το σχεδιασμό της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου και τις σημαντικές αλλαγές σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο που έχουν δρομολογηθεί προκειμένου η ομάδα να αναπτυχθεί περισσότερο δυναμικά για τα επόμενα χρόνια.
Τέλος δόθηκαν ευχές για ένα Καλό Καλοκαίρι με τι άλλο καλύτερο φυσικά...! με το κορυφαίο άθλημα του καλοκαιριού το ΒEACH VOLLEY. 
Γι' αυτό τον λόγο οι Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης έχουν οργανώσει για πρώτη χρονιά το Amazons Beach Volley Camp στο γήπεδο Beach Volley του καλοκαιρινού πολυχώρου στο Χάραμα, στην παραλία της Αλεξανδρούπολης. 
Το Camp ήδη λειτουργεί με την 1η Περίοδο (29/6/2015-3/7/2015) για κορίτσια Δημοτικού Σχολείου. Η 2η Περίοδος θα πραγματοποιηθεί από 6/7/2015 έως 11/7/2015 για κορίτσια Γυμνασίου (ολοκληρώνεται με τουρνουά παγκορασίδων στις 11/7/2015). Η 3η Περίοδος για αθλήτριες αγωνιστικού επιπέδου θα πραγματοποιηθεί από 13/7/2015 έως 17/7/2015 και θα είναι μία πολύ καλή προετοιμασία για το Regional Beach Volley Tournament της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αν.Μακεδονίας-Θράκης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: