Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Χαιρετισμός Αν. Δημοσχάκη της πρωτοβουλίας στον Έβρο υπέρ του «ΝΑΙ»

Δήλωση του Βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αν. Δημοσχάκη για την συγκρότηση ενιαίου μετώπου υπέρ του «ΝΑΙ» στο επερχόμενο Δημοψήφισμα από εκπροσώπους όλων των κομμάτων του Δημοκρατικού τόξου:
«Στις κρίσιμες αυτές στιγμές δεν χωράει η μικροπολιτική. Μπροστά στο τεράστιο διακύβευμα της Ευρωπαϊκής



προοπτικής της χώρας, έναντι της διεθνούς απομόνωσης και του οικονομικού εξευτελισμού, όπως αυτό διαμορφώνεται στο επερχόμενο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι.
Χαιρετίζω λοιπόν την πρωτοβουλία του «ΝΑΙ» στον Έβρο, μια βασική συνεννόηση των εκπροσώπων των πολιτικών φορέων που πιστεύουν στην Δημοκρατία και στο Ευρωπαϊκό ιδεώδες, ώστε να δοθεί με ομοψυχία ο καλός αγώνας υπέρ του «ΝΑΙ» και ενάντια στις ακραίες και αντιδημοκρατικές δυνάμεις της οπισθοδρόμησης.
Μέσα από την ταύτιση των βασικών αξιών του Ελληνισμού και της Ενωμένης Ευρώπης, οι εκπρόσωποι στον Νομό των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας, του Ποταμιού, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΔΗΣΟ, της Δράσης και της ΔΗΜΑΡ με σημερινή ανακοίνωσή τους στον «Φάρο της Αλεξανδρούπολης» (http://alexandroupolisnews.blogspot.gr/2015/06/blog-post_96.html) τάσσονται υπέρ του «ΝΑΙ»!
Ένα «ΝΑΙ» που σημαίνει επιδοτήσεις για τους αγρότες μας, μεγάλα έργα, ανοιχτές αγορές, ανάπτυξη του τουρισμού, προώθηση των ζωτικών εθνικών μας θεμάτων, ασφάλεια και προοπτική. Ένα «ΝΑΙ» που μας κρατάει στον ζωτικό μας χώρο του Δυτικού κόσμου και μας συνδέει με όλους τους μηχανισμούς ανάπτυξης και ασφάλειας που αυτός ο χώρος συνεπάγεται. Ένα «ΝΑΙ» που μας δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια Ευρώπη που πλέον αλλάζει γοργά για περισσότερη Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Πρόοδο.
Για αυτό και όλοι μαζί την Κυριακή λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στον Έβρο!»

Αναστάσιος Σπ. Δημοσχάκης - Βουλευτής Έβρου Νέας Δημοκρατίας
Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. | Τομεάρχης Μακεδονίας- Θράκης Ν.Δ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: