Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Πραγματοποίηση του Hellenic Green Festival στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Μια Συνδιοργάνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ (ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ) με την ΜΚΟ «Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ»
Από τις 29 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου συμμετέχουμε όλοι στo μεγαλύτερο event που θα πραγματοποιηθεί σε έναν υπαίθριο χώρο γεμάτο πράσινο στο κέντρο της πόλης (Εθνικό Πάρκο Ανεξαρτησίας).
Το φεστιβάλ πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και σκοπός του είναι η πολιτιστική, καλλιτεχνική και τουριστική τόνωση της πόλης, που θα αποτελέσει τον κόμβο συνάντησης χιλιάδων επισκεπτών και παράλληλα το σημείο εκκίνησης για τις θερινές διακοπές τους.
Στο Φεστιβάλ θα λάβουν χώρα 5 θεματικοί διάδρομοι με εκθεσιακά περίπτερα: 



Τέχνης, Γαστρονομίας-Τουρισμού, Πολιτισμού, Ανθοκομίας  και Ευεξίας.
Επιπλέον καθ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα διοργανωθούν εκδηλώσεις και δράσεις σύνθετης θεματολογίας που θα συμπεριλαμβάνουν υπαίθρια σεμινάρια, εκθέσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, μουσική, δημιουργικά παιχνίδια και δρώμενα για παιδιά, χορευτικά παραδοσιακά και μοντέρνα συγκροτήματα, χορωδίες, παρουσιάσεις, θεατρικές παραστάσεις, σκακιστικούς αγώνες, εθελοντικές δράσεις με σκοπό την διάδοση και συμμετοχή των νέων σε αυτές κα.  Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρως διαμορφωμένο πρόγραμμα του φεστιβάλ με τους συμμετέχοντες.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας θα είναι τις καθημερινές από τις 10:00πμ - 22:00μμ και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00πμ – 23:00μμ.
Σας περιμένουμε όλους!





Δεν υπάρχουν σχόλια: