Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Ο Στρατός στην αποκατάσταση των ζημιών στον Έβρο

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Αμύνης και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στον Εβρο μέσα στα πλαίσια  εορτασμού  απελευθέρωσης της Θράκης συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και στελέχη του Νομού μας τα οποία του εκφράσανε την επιθυμία για την συνδρομή του Στρατού  στις προσπάθειες αποκατάστασης των πληγέντων περιοχών από τις πρόσφατες πλημμύρες.



Ο βασικός λόγος ο οποίος εζητήθη η συνδρομή του Στρατού στην αποκατάσταση των ζημιών ήταν η άμεση αποκατάσταση των αναχωμάτων και των αγροτικών δρόμων έτσι ώστε να μπορέσουν οι αγρότες της περιοχής μας να ξεκινήσουν την καλλιεργητική περίοδο.
Ο Υπουργός εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση προς τους φορείς του Νομού μας και δεσμεύτηκε για την άμεση ενεργοποίηση των μονάδων του στρατού σε αυτή την προσπάθεια.
Ηδη από την επομένη μέρα της επίσκεψης του στον νομό εστάλη εντολή σε όλες τις στρατιωτικές διοικήσεις  για την συνδρομή και συμμετοχή τους στο έργο αποκατάστασης των ζημιών. Μονάδες του στρατού ήδη εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση σε αγαστή συνεργασία με τις υπηρεσίες του Νομού μας.
Για ακόμη μια φορά Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος δείχνει την αμέριστη συμπαράσταση στον τόπο μας και οι πολιτικές αποφάσεις  του συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάκαμψη της περιοχής.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΒΡΟΥ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: