Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Προκηρύχτηκε διαγωνισμός για τα υδατοδρόμια Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η  ∆ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ
Ανοικτού ∆ιαγωνισµού για τον ορισµό φορέα για την κατασκευή, αδειοδότηση και λειτουργία του
«Υδατοδροµίου Αλεξανδρού̟πολης» και του «Υδατοδροµίου Καµαριώτισσας Σαµοθράκης»
Ο Οργανισµός Λιµένος Αλεξανδρού̟πολης Α.Ε. (Ο.Λ.Α. Α.Ε.)
̟


προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισµό µε σφραγισµένες ̟προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την συµφερότερη ̟ προσφορά, «ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – Α∆ΕΙΟ∆ΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Υ∆ΑΤΟ∆ΡΟΜΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Υ∆ΑΤΟ∆ΡΟΜΙΟΥ ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ, ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑΣ ΑΞΙΑΣ 80.000 ΕΥΡΩ», που διενεργείται σύµφωνα µε τους όρους της υ̟π’ αριθ. 04/2015 διακήρυξης.
Η διάρκεια ̟παραχώρησης του δικαιώµατος λειτουργίας εκάστου Υδατοδροµίου θα είναι δεκα̟πενταετής, α̟πό την ηµεροµηνία α̟πόκτησης της άδειας λειτουργίας εκάστου Υδατοδροµίου.
Ηµεροµηνία λήξης υ̟ποβολής και α̟ποσφράγισηςπροσφορών: 01-07-2015 ηµέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 ̟.µ., στα γραφεία της Ο.Λ.Α. Α.Ε., εντός του εµ̟πορικού λιµένα Αλεξανδρού̟πολης.
Η ̟προσφορά θα συνοδεύεται υ̟ποχρεωτικά α̟πό δικαιολογητικά συµµετοχής, οικονοµοτεχνικά στοιχεία και α̟πό εγγυητική ε̟πιστολή συµµετοχής ̟ ποσού ̟πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000,00 €), ό̟πως ε̟πακριβώς ̟περιγράφονται στο Άρθρο ∆.4 της διακήρυξης.
Η ̟περίληψη της διακήρυξης είναι καταχωρηµένη στην ιστοσελίδα του Ο.Λ.Α. Α.Ε., στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ola-sa.gr και θα δηµοσιευτεί στο Τεύχος ∆ιακηρύξεων ∆ηµοσίων Συµβάσεων της Εφηµερίδας της Κυβερνήσεως και στον ελληνικό τύ̟πο, την 29-05-2015.
Ο Πρόεδρος – ∆ιευθύνων Σύµβουλος
Ο.Λ.Α. Α.Ε.
Σταύρος Σταυράκογλου




Δεν υπάρχουν σχόλια: