Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Κάλεσμα του Αναστάσιου Δημοσχάκη για συστράτευση υπέρ των προοπτικών και ενάντια στα προβλήματα της περιοχής

Προσωπικές επιστολές στους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας της Β. Ελλάδος απέστειλε ο Βουλευτής Έβρου και Τομεάρχης Μακεδονίας Θράκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, προσκαλώντας τους να συστρατευτούν σε μια κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη των προοπτικών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων των Περιφερειών της Μακεδονίας και της Θράκης.



Στην επιστολή του, ο Βουλευτής ζητά την συμμετοχή των συναδέλφων του σε μια κοινή προσπάθεια για την ανεύρεση και ανάδειξη ζητημάτων που αφορούν την Β. Ελλάδα, πρωτοβουλία που έρχεται ως συνέχεια αντίστοιχης ανακοίνωσης στην Προσυνδιάσκεψη στην Ξάνθη, παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, και πραγματοποιείται σε συνεννόηση με τον Αρμόδιο Συντονιστή κ. Σίμο Κεδίκογλου.
Η αρωγή αυτή ζητείται όχι μόνο με τη μορφή της συμμετοχής των ιδίων, πέραν των ήδη θεσμικών τους ρόλων, αλλά και μέσω της ανάδειξης νέων επιστημόνων και επαγγελματιών από τις περιφέρειές των Βουλευτών, έτσι ώστε να συγκροτηθεί ένα σώμα με συσσωρευμένη επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία, το οποίο χωρίς πολιτικές εξαρτήσεις, αλλά με σαφή πυξίδα τις αρχές και τις αξίες της Κεντροδεξιάς Παράταξης, θα παρεμβαίνει και θα υποβοηθά το πολιτικό προσωπικό στην κατεύθυνση της Ανάδειξης και Ανάπτυξης της Β. Ελλάδος.
Σύντομα αναμένεται να απευθυνθεί το Τομεάρχης Μακεδονίας Θράκης με παρόμοιες επιστολές σε τοπικά στελέχη και την νεολαία της Νέας Δημοκρατίας στην Β. Ελλάδα.

Ακολουθεί το κυρίως κείμενο της επιστολής:

«Στο πλαίσιο των καθηκόντων μου ως Τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και με σκοπό την αναζήτηση λύσεων και προτάσεων για όλα τα σημαντικά ζητήματα της ευρύτερης περιοχής της Βορείου Ελλάδος, αναμένω με χαρά τη συνδρομή σου στην προσπάθειά μας αυτή, σε όποιο βαθμό και εύρος κρίνεις απαραίτητο και θεμιτό, βοηθώντας να προβάλουμε τα προβλήματα και τις προοπτικές των Νομών μας και ολόκληρης της Β. Ελλάδος. Επιπροσθέτως, σκοπεύω να συγκροτήσω ένα άτυπο (προς το παρόν) think tank νέων επιστημόνων και επιτυχημένων επαγγελματιών και προς τούτο θα ήθελα την αρωγή σου, προτείνοντας μου ένα νέο πρόσωπο που χαίρει την εκτίμησή σου, κατά προτίμηση χωρίς πρότερη ή σημερινή θέση, αξίωμα ή εμπλοκή με την πολιτική, και ο οποίος ή η οποία θα μπορεί μέσα από την επιστημονική του κατάρτιση και την επαγγελματική του εμπειρία να συνδράμει στους σκοπούς του εγχειρήματος αυτού. Πρόκειται, πιστεύω, για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδείξουμε τα προβλήματα και τις προοπτικές της Β. Ελλάδος, ταυτόχρονα με την ανάδειξη νέων ατόμων εγνωσμένης αξίας. Θα παρακαλούσα να μου αποσταλεί ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα του προσώπου που προτείνεις, στα πρότυπα του EURES. Παραμένω στη διάθεσή σου για περαιτέρω επικοινωνία και συνεργασία επί του θέματος αυτού.»


Δεν υπάρχουν σχόλια: