Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Απόλυτη επιτυχία για τον 4ο «Φάρο του Βόλεϊ» στην Αλεξανδρούπολη

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 4ο τουρνουά Μίνι-Βόλεϊ “Ο Φάρος του Βόλεϊ”,  αγοριών και κοριτσιών Δημοτικού σχολείου, που διοργάνωσε την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015, στον χορτοτάπητα του ποδοσφαιρικού γηπέδου, στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης ''Φώτης Κοσμάς'', η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Έβρου σε συνεργασία με τη Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης  και υπό την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Αν. Μακ/νίας.



Δεκαέξι (14)  Δημοτικά σχολεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, είκοσι (27) ομάδες και πάνω από διακόσια (200) αγόρια και κορίτσια, πρόσφεραν πάνω στον καταπράσινο χορτοτάπητα του ποδοσφαιρικού γηπέδου ''Φώτης Κοσμάς'', ένα υπέροχο αθλητικό θέαμα!
Συγχαρητήρια στις νικήτριες ομάδες, σε όλες και όλους που αγωνίσθηκαν και στους ανθρώπους της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων Έβρου.
Ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην επιτυχία της διοργάνωσης, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, την Ε.Σ.ΠΕ. ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ.ΜΑΚ. καθώς και τον τομέα του Βόλεϊ του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής που ανέλαβε τις διαιτησίες των αγώνων.
Τις απονομές έκαναν στα Κορίτσια ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ. κ. Κεμανετζής Ειρήναρχος και στα αγόρια ο πασαδόρος του Εθνικού  Αλεξ/πολης Κασαμπαλής Σταύρος.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: