Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Let's do it Greece στην Αλεξανδρούπολη

Η εθελοντική καμπάνια Let's do it Greece σε συνεργασία με το 2ο Σύστημα Ελλήνων Προσκόπων Αλεξανδρούπολης, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Τοπικής Κοινότητας Μάκρης, σας προσκαλεί να πάρετε μέρος στη δράση που θα γίνει για πρώτη φορά στον Έβρο και τον Δήμο της Αλεξανδρούπολης, στο χωριό Μάκρη, στις 26 Απριλίου ώρα 10:30 πμ, με  συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Μάκρης.
Η δράση θα περιλαμβάνει δενδροφύτευση και παιχνίδια με σκοπό την ευαισθητοποίηση για θέματα περιβάλλοντος για παιδιά.



Οι εθελοντές μπορούν να μετακινηθούν με ΙΧ ή με αστικό από την αφετηρία αστικών Αλεξανδρούπολης, με ώρα αναχώρησης στις 9:30 π.μ, με έξοδα που θα επιβαρύνουν κάθε εθελοντή ξεχωριστά σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του Αστικού ΚΤΕΛ.
Προτείνουμε ο κάθε εθελοντής να έχει μαζί του καπέλο, νερό και ένα μικρό σκαπτικό εργαλείο συμπληρωματικά με τα υλικά που θα έχει εκεί η δράση.
H παγκόσμια εθελοντική καμπάνια Let's do it Greece θέλει να περάσει αφενός το μήνυμα καθαρισμού και της διατήρησης του φυσικού περιβάλλοντος και του αστικού περιβάλλοντος στην πιο ιδανική μορφή του και αφετέρου να συσφίξει τις σχέσεις Δήμου-Φορέων-Συλλόγων-Σχολείων-Εθελοντών-Πολιτών.
Η καμπάνια αυτή ξεκίνησε από την Εσθονία το 2008 και έφτασε στην Ελλάδα το 2012. Από το 2012 συντονιζόμαστε κάθε χρόνο σε μια δράση πανελλαδικώς σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας που υποστηρίζουν το Let's do it Greece.
Η επίσημη σελίδα μας:  http://www.letsdoitgreece.org/#homepage και το τηλεοπτικό μας video είναι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=K4CJvcdVBLE . Μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας για τους φορείς, συλλόγους, δήμους που συμμετέχουν στην δράση μας και να συμμετάσχετε και εσείς συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/1Q8z0bDSLmghvf7W-ixqZI5lTvkjyQ6Biz985uqKmB9U/viewform  να έχουμε πιστοποιημένα τα στοιχεία σας.

Με εκτίμηση,

Σταυρίδης Αλε. Ελευθέριος
Αρχηγός 2ου Σ/Π Αλεξανδρούπολης

Ζαχαρούδη Σταυρούλα
Διοικητικό Μέλος Let’s do it Έβρος



Δεν υπάρχουν σχόλια: