Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Δενδροφύτευση από τους ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ στο πάρκο του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Βατάτζη Διδυμοτείχου

Στις 25 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε η χάραξη, διαμόρφωση και δενδροφύτευση του πάρκου του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Βατάτζη Διδυμοτείχου, από τα μέλη του Ιστορικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ – Γνώση και Δράση».
Μία ακόμα πρωτοβουλία του Συλλόγου, που πριν μήνες έλαβε την απόφαση και έκανε τη σχετική εισήγηση στο Δήμο Διδυμοτείχου, υλοποιήθηκε.



Ο Άγιος Ιωάννης Βατάτζης εκ Διδυμοτείχου, έχει ορισθεί ως προστάτης Άγιος του Συλλόγου και οι Καστροπολίτες έχουμε ιδιαίτερη τιμή και χρέος στην προσφορά μας.
Σημαντική ήταν η συμβολή του Αρχιτέκτονα Μηχανικού κ.Στυλιανού Κανατσιόπουλου που ανέλαβε από την πρώτη στιγμή αφιλοκερδώς, την μελέτη, σχεδίαση, διαμόρφωση και επίβλεψη του έργου.
Οι Καστροπολίτες για άλλη μια φορά εργάστηκαν εθελοντικά, μη φειδόμενοι κόπου και χρόνου, προσφέροντας στην πόλη και κάνοντας την αρχή να ομορφύνει άλλη μία γειτονιά. Δίνουν το παράδειγμα να τους ακολουθήσουν και άλλοι Σύλλογοι, Φορείς και απλοί πολίτες.
Το πάρκο ανήκει σε όλους τους πολίτες, όσους κατοικούν στην περιοχή ή προσέρχονται ως προσκυνητές στον Άγιο Ιωάννη Βατάτζη. Είναι πλέον ευθύνη όλων μας να το διατηρήσουμε, να το συντηρήσουμε και να το βελτιώνουμε συνεχώς.
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΡΓΟ – ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ – «Γνώση και Δράση»


Δεν υπάρχουν σχόλια: