Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Κάθε Κυριακή στο Κάστρο Διδυμοτείχου

Στο Κάστρο Διδυμοτείχου έδρασαν για άλλη μια φορά οι Καστροπολίτες την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 για το 2ο Εθελοντικό Καθαρισμό του 2015, ο οποίος είναι ο 6ος σε διάστημα μικρότερο του έτους.
Οι εργασίες προχωρούν συστηματικά σύμφωνα με το πρόγραμμα, που περιλαμβάνει καθαρισμό από σκουπίδια, κοπή χόρτων και άγριας βλάστησης, διάνοιξη δρομολογίων και μονοπατιών περιπάτου.



Όπως έχει ανακοινωθεί από το Σύλλογο, οι Εθελοντικοί Καθαρισμοί πλέον θα είναι επανειλημμένοι ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ, με βασικό στόχο τις «Βυζαντινές Γιορτές Κάστρου Διδυμοτείχου» («Καλέ Πανηγύρι-2015») που φέτος για πρώτη φορά θα έχουν το μέγεθος 4ήμερου φεστιβάλ (29-30-31 Μαΐου -1η Ιουνίου) με επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.
Μετά από κάθε εργασία βέβαια ακολουθεί η πληρωμή (!), η οποία δεν είναι παρά η χαρά να καθίσουμε όλοι μαζί και να απολαύσουμε το έργο μας, με την πανοραμική θέα της πόλης μας.
Έτσι οι Καστροπολίτες μετέτρεψαν τη λήξη του σημερινού καθαρισμού σε μια μικρή γιορτή και προσέφεραν ένα μεζέ και ένα κέρασμα στα μέλη και στους φίλους που συμμετείχαν εθελοντικά και αυτή τη φορά στη Δράση του Συλλόγου.
Σας περιμένουμε όλους ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ.
Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα!
ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ – «Γνώση και Δράση»


Δεν υπάρχουν σχόλια: