Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Σαββατοκύριακο με Δράσεις από τους ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ Διδυμοτείχου

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΣΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ
Σάββατο 25 Απριλίου (10:00)
Οι Καστροπολίτες πραγματοποιούν το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ., Δενδροφύτευση και Διαμόρφωση του χώρου στο υπό δημιουργία Πάρκο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Βατάτζη Διδυμοτείχου.
Άλλη μία πρωτοβουλία του Συλλόγου, που κατέθεσε σχετική



πρόταση και σχέδιο στο Δήμο Διδυμοτείχου πριν μερικούς μήνες, ευοδώθηκε. Μηχανήματα του Δήμου διευθέτησαν το χώρο και ήδη παραλαμβάνονται δέντρα και καλωπιστικά φυτά που θα φυτευθούν το Σάββατο.
Ο Άγιος Ιωάννης Βατάτζης εκ Διδυμοτείχου, είναι ο προστάτης Άγιος του Συλλόγου μας, οπότε η προσφορά μας αποτελεί ξεχωριστή τιμή και χρέος.
Προσκαλούνται τα μέλη, οι φίλοι και όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στη δημιουργία του Πάρκου.

2ος ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
Κυριακή 26 Απριλίου (10:30)
Ο 2ος Εθελοντικός Καθαρισμός του Κάστρου για το 2015, ο οποίος είναι ο 6ος συνεχόμενος για τους Καστροπολίτες σε διάστημα μικρότερο του έτους.
Η δράση του καθαρισμού αφορά κυρίως στην κοπή χόρτων και άγριαςβλάστησης, απομάκρυνσης σκουπιδιών, διάνοιξη δρομολογίων επισκεπτών και όλα αυτά εντός των βυζαντινών τειχών.
Πρώτος και βασικός στόχος είναι οι «Βυζαντινές Γιορτές Κάστρου Διδυμοτείχου» («Καλέ Πανηγύρι-2015») που διοργανώνονται για πρώτη φορά στο μέγεθος 4ήμερου φεστιβάλ (29-30-31 Μαΐου -1η Ιουνίου) με επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΡΓΟ - ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ - "Γνώση και Δράση"


Δεν υπάρχουν σχόλια: