Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ για 3η φορά στην Αλεξανδρούπολη

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 ολοκληρώθηκε στα Γραφεία του Επιμελητηρίου Έβρου η πρώτη συνάντηση εκπροσώπων της ΕΕΔΕ και των ενδιαφερομένων για την παρακολούθηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που οργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη. Από τη συνάντηση αυτή πρόεκυψαν οι πρώτοι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα, το οποίο αποφασίστηκε να ξεκινήσει εντέλει στις 8 Μαΐου 2015.
Η νέα αυτή σειρά, η 3η για την Αλεξανδρούπολη, του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων διοργανώνεται από το Τμήμα Μακεδονίας της Ελληνικής Εταιρίας



Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Το Πρόγραμμα έχει διάρκεια 16 μηνών και διεξάγεται δύο φορές ανά μήνα, Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί, στις εγκαταστάσεις του Επιμελητήριου Έβρου, υπό την Αιγίδα του οποίου βρίσκεται η όλη διοργάνωση του προγράμματος στην Αλεξανδρούπολη.
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ, καταξιωμένο εδώ και 26 χρόνια στο Ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον, είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών τα οποία επιθυμούν να μάθουν τις αρχές και τη μεθοδολογία του επιστημονικού μάνατζμεντ, να ανανεώσουν και να εκσυγχρονίσουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ως Στελέχη σε θέσεις ευθύνης και να προσαρμοστούν στο νέο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας και εδραιώνοντας έτσι την επαγγελματική τους καριέρα.
Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχές, περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορούν να απευθύνονται στις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Έβρου, (κ. Αντώνη Μινάρδο, τηλ. 25510 35848 με εσωτ. 21) στις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς και στα Γραφεία του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ, στη Θεσσαλονίκη και στα τηλ. 2310 522.314 και 2310 516.639, αρμόδιος ο κ. Στέλιος Πολυχρόνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: