Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Συνάντηση με τους βουλευτές του Έβρου είχαν οι αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης

Την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με τους  Βουλευτές της Π.Ε. Έβρου. Αρχικά με τους Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Γεώργιο Καΐσα   , κ. Δημήτρη Ρίζο και κ. Νατάσα Γκαρά και στη συνέχεια με τον Βουλευτή της Ν.Δ. και επίτιμο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη.



Από την πλευρά μας κατά τη διάρκεια των συναντήσεων έγινε ενημέρωση για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς και τον οργανισμό μας τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.
Ειδικότερα αναφερθήκαμε σε θέματα που αφορούν :
1) Τις  υπάρχουσες κτιριακές εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.
2) Την ενίσχυση, με την απαραίτητη δύναμη, όλων των υπηρεσιών  ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις  της σημερινής εποχής.
3) Την πλήρη αποδοχή της πρόταση μας, ώστε όλες οι θέσεις για την ενίσχυση των τμημάτων συνοριακής φύλαξης να καλυφθούν, αδαπάνως για το δημόσιο, από αστυνομικούς που η καταγωγή τους ή ο τόπος συμφερόντων τους είναι η Π.Ε.   Έβρου  . 
4) Την ανάγκη για πραγματική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών με ταυτόχρονη αύξηση των οργανικών θέσεων.
5)  Την εξεύρεση των απαραίτητων κονδυλίων ώστε  να καταστεί δυνατός  ο εκσυγχρονισμός της υλικοτεχνικής υποδομής  και η αποκατάσταση των βλαβών των υπηρεσιακών οχημάτων.
6) Την παύση των συνεχών  και άσκοπων μετακινήσεων  Αστυνομικών     δυνάμεων,  για ήσσονος σημασίας γεγονότα ,κάτι το οποίο πέρα από την υπέρμετρη καταπόνηση του προσωπικού  επιφέρει και  το αίσθημα έλλειψης αστυνόμευσης στην περιοχή αρμοδιότητας της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης.
7) Την άμεση κατάργηση του άρθρου 220 του Ν.4281/2014 που, αν παραμείνει, καταστρέφει το ασφαλιστικό μας μέλλον.
8)  Την επαναλειτουργία όλων των σχολών αστυνομίας της Θράκης  και την απορρόφηση όλων των επιτυχόντων των ετών 2013 – 2014- 2015. 
Από την πλευρά τους οι  Βουλευτές της Π.Ε. Έβρου αναγνώρισαν το δίκαιο των αιτημάτων μας και υιοθέτησαν τις προτάσεις μας , δηλώνοντας ότι θα σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων μας η οποία κατ΄ επέκταση δίνει λύση και στα προβλήματα της κοινωνίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: