Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Έφυγε... ο φίλος της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης, ο αγαπημένος μας κυρ Κώστας

Έφυγε... ο αγαπημένος παππούς της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης, ο Κώστας Τσακίρης, ο κατεξοχήν εκφραστής του οράματος της για ανιδιοτελή προσφορά στο Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης, ο ''Επίτιμος'' Πρόεδρός της. 
Ο κυρ Κώστας όπως τον γνωρίζαμε όλοι στην οικογένεια του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών, στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης εξαιτίας σοβαρών αναπνευστικών προβλημάτων. 
Όλοι τον θυμούνται με το αγαπημένο του μοτοποδήλατο να οργώνει την πόλη χειμώνα-καλοκαίρι και να βρίσκεται πάντα κοντά στις ομάδες και τους ανθρώπους του Βόλεϊ.




Ένας Κύριος με το Κ κεφαλαίο, πάντα είχε με ένα καλό λόγο για όλους και Μία λαχτάρα : να βλέπει όλους τους ανθρώπους του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης ενωμένους και αγαπημένους. Έτσι φρόντιζε να αμβλύνει αντιπαραθέσεις αφού ήταν πατέρας, αδελφός και κυρίως Φίλος με όλους.
Αγαπούσε ιδιαίτερα τους μικρούς αθλητές και τις μικρές αθλήτριες και τους φρόντιζε στο γήπεδο ή όπου αλλού τους συναντούσε (οι λουκουμάδες και οι σοκολάτες ήταν τα αγαπημένα του κεράσματα).
Με καταπληκτική διαύγεια πνεύματος μέχρι τέλους διάβαζε αθλητικές εφημερίδες, βιβλία και ενημερωνόταν με κάθε τρόπο για όλους και για όλα που αφορούσαν το Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης αλλά και για τον αγαπημένο του προσφυγικό Πανιώνιο. Γνώριζε όλους τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες του Ελληνικού Βόλεϊ και είχε προσωπική επικοινωνία με τους παράγοντες και τους προέδρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Με άριστη γνώση για το Βόλεϊ των γειτονικών κρατών Βουλγαρίας και Τουρκίας λόγω της εργασίας του αφού υπηρέτησε για 45 χρόνια τους Ελληνικούς Σιδηροδρόμους και για πολλά χρόνια ήταν σταθμάρχης στο ακριτικό Πύθιο. 
Αγαπημένε μας κυρ Κώστα Καλό Ταξίδι, θα είσαι πάντα στην καρδιά μας ως πυξίδα και οδηγός με το όραμα σου ''να είστε ενωμένοι και αγαπημένοι, μια γροθιά, για να κάνετε μεγάλα πράγματα σύμφωνα με την αξία σας''


Ο κυρ Κώστας με τους Τροβαδούρους του Εθνικού και μαζί με μεγάλες μορφές του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης όπως οι αείμνηστοι Μιχάλης Παρασκευόπουλος και Γιώργος Λάϊος καθως και ο ακούραστος εργάτης του Εθνικού Στράτος Μαρασλής.


Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 21 Μαρτίου, στις 11.00, από τον ιερό ναό της Αγίας Κυριακής.


1 σχόλιο:

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ είπε...

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ
ΠΑΤΗΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ