Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Αλεξανδρούπολη: Ολοκλήρωση της υλοποίησης του προγράμματος επιχειρησιακής επιτάχυνσης STAGE ONE

Το Επιμελητήριο Έβρου σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, το Innovation Farm και την PJ TECH CATALYST FUND ολοκλήρωσε την υλοποίηση του προγράμματος επιχειρησιακής επιτάχυνσης STAGE ONE, στα πλαίσια προώθησης της καινοτομίας & της επιχειρηματικότητας.



Την ολοκλήρωση του προγράμματος επιτάχυνσης Stage One Accelerator των ομάδων του Ν. Έβρου σηματοδοτεί το Demo Day, στο οποίο θα λάβει χώρα στο Επιμελητήριο Έβρου (Λεωφόρος Δημοκρατίας 307, Αλεξανδρούπολη) την ερχόμενη Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:00 το απόγευμα, κατά την οποία 5 ομάδες θα παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες στο κοινό. Η παρουσία όλων θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Σκοπός του προγράμματος είναι, να επιταχύνει τις διαδικασίες μιας νέας επιχειρηματικής ιδέας ώστε  να φτάσει γρήγορα σε ένα ικανό επίπεδο ωριμότητας και διεκδίκησης χρηματοδότησης από αγγέλους επενδυτές (angel investors) ή επιχειρηματικά κεφάλαια (venture capitals), να παράγει το πρωτότυπο προϊόν της και να το φέρει κατόπιν στην αγορά.
Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα παράγει ή προάγει επιχειρήσεις μέσα από μια εντατική και πρακτική διαδικασία που περιλαμβάνει ακροάσεις (auditions), πορεία 10 εβδομάδων των ομάδων, οι οποίες περιλαμβάνουν εξέταση της ιδέας, της καινοτομίας, της αγοράς στόχου, τις τάσεις της αγοράς, και στο τέλος του προγράμματος την παρουσίαση της ιδέας τους μπροστά σε επενδυτικό και επιχειρηματικό κοινό.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΙΚΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ (DEMO DAY)
Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015
17:30 Προσέλευση
18:00 Χαιρετισμοί
18:10 Σεμινάριο: Νέες τάσεις και καινοτομία στην επιχειρηματικότητα - Παρουσίαση καινοτόμων διεθνών επιχειρήσεων / Αργύρης Σπυρίδης (Co-Founder, Innovation Farm)
19:00 Παρουσίαση προγράμματος επιτάχυνσης νεοφυών επιχειρήσεων STAGE ONE ACCELERATOR - Επεξήγηση της διαδικασίας παρουσιάσεων / Adriane Thrash (Co-Founder Innovation Farm)
19:15 Παρουσιάσεις νεοφυών ομάδων
20:10 Λήξη




Δεν υπάρχουν σχόλια: