Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

O Ουσταμπασίδης νέος προπονητής στο Σουφλί, απέναντι στον Εθνικό την Κυριακή!!!

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης θα είναι τελικά ο διάδοχος του Γιώργου Αραμπατζή στον πάγκο του Έβρου Σουφλίου. Πριν συμπληρωθεί ένας μήνας από την παραίτηση - σοκ από τον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο εβρίτης προπονητής δέχτηκε κρούση και συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στην δύσκολη περίοδο την οποία διανύει.



Ο Ουσταμπασίδης θα έχει την Τρίτη την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του, στην προπόνηση που έχει προγραμματιστεί στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου "Δημήτρης Μπακιρτζής", οι οποίες πάντως μετά την βροχή της Καθαράς Δευτέρας γέμισαν και πάλι με νερά (αν και όχι στην ένταση και την έκταση που είχαμε προ τριών εβδομάδων).
Το ενδιαφέρον είναι ότι ο νέος προπονητής του Έβρου Σουφλίου θα τεθεί με το καλημέρα απέναντι στην παλιά του ομάδα, αφού την προσεχή Κυριακή έχουμε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Εβρο Σουφλίου και τον Εθνικό. Οι πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι μαζί με τον Ουσταμπασίδη μετακομίζει στο Σουφλί και ο άμεσος συνεργάτης του Νεκτάριος Κελεσίδης, που είχε ρόλο γυμναστή και στον Εθνικό. 
Ο Νίκος Ουσταμπασίδης υπήρξε για πολλά χρόνια παίκτης σε ομάδες της Α' Εθνικής και τα τελευταία χρόνια κάνει προπονητική καριέρα. Ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη σε Skoda Ξάνθη και Εργοτέλη, ενώ μέχρι να αναλάβει τον Εθνικό, είχε εμπειρία ως πρώτος προπονητής μόνο σε ερασιτεχνικές ομάδες της (πάλαι ποτέ) Δ' Εθνικής.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έβρος Σουφλίου κάνει κρούση στον Ουσταμπασίδη, αφού το όνομά του είχε ακουστεί και το καλοκαίρι (πριν συμφωνήσει με τον Εθνικό), με την διοίκηση να αποφασίζει τελικά να στηρίξει την λύση του πρώην παίκτη της ομάδας Γιώργου Αραμπατζή παρά τον κανονισμό της ΕΠΟ, που τελικά έμεινε ανενεργός.
Η συμφωνία του Έβρου Σουφλίου με τον Ουσταμπασίδη αφορά τους προσεχείς τρεις μήνες, με προοπτική ωστόσο εφόσον όλα πάνε καλά και η ομάδα παραμείνει στην κατηγορία, να αναλάβει όλον τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.



Δεν υπάρχουν σχόλια: