Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Διαγωνισμός αφίσας του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ με θέμα την απεξάρτηση.

Το θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, με έδρα την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, διοργανώνει διαγωνισμό αφίσας με θέμα την απεξάρτηση και στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις υπηρεσίες του.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε γραφίστες, εικαστικούς, σπουδαστές, μαθητές επαγγελματίες, αλλά και σε οποιονδήποτε έχει τη διάθεσή να αφιερώσει φαντασία και δημιουργικότητα στο θέμα.
Με ημερομηνία έναρξης  υποβολής των προτάσεων  την 19/02/15 και λήξης την  31/03/15.
Κριτήριο επιλογής της πρότασης που θα επιλεγεί ως



νέα αφίσα του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ θα είναι η ευστοχία, η πρωτοτυπία και η αμεσότητα του μηνύματος, καθώς και η εναρμόνισή του με τη φιλοσοφία και τη θεραπευτική προσέγγιση του ΚΕΘΕΑ. 
Η πρόταση που θα επιλεγεί θα αποτελέσει την επίσημη αφίσα του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ. Ο διαγωνισμός δεν προβλέπει χρηματικό έπαθλο για τον/τη δημιουργό της αφίσας που θα επιλεγεί. Ωστόσο, το ΚΕΘΕΑ θα προσφέρει ως  συμβολικό δώρο στον πρώτο νικητή την έκδοση τέχνης «Ωδή στον Κώδικα» που έχει παραχθεί στην τυπογραφική του μονάδα ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ + ΧΡΩΜΑ.
Πληροφορίες για το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ
Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ είναι πρόγραμμα απεξάρτησης που απευθύνεται σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη χρήση ναρκωτικών, αλκοόλ και τα τυχερά παιχνίδια. Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης σε ενήλικες χρήστες νόμιμων και παράνομων ουσιών και τις οικογένειές τους σε Καβάλα, Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή. Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν, χωρίς λίστες αναμονής, με σεβασμό στο απόρρητο και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ατόμου. Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ανήκει στο ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων), το μεγαλύτερο δίκτυο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης της χώρας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό επισκεφτείτε το    www.facebook.com/ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ(KETHEA KIVOTOS), ή επικοινωνήστε μέσω email στο  info@kethea-kivotos.gr ή στα τηλέφωνα 2510 223131 για την Καβάλα και 25510 89595 για την Αλεξανδρούπολη.




Δεν υπάρχουν σχόλια: